One Direction: 2012-ben lettem directioner. Először a KCA-n láttam őket fellépni a What Makes Your Beautiful-lal és még akkor fogalmam sem volt kik ezek, csak a zene tetszett. Aztán valahogy sikerült megkeresni ezt a dalt, majd többet is meghallgattam és valahogy akkor még nem fogott meg és "elhagytam" egy időre őket. De szerencsére megint újra beléjük szerettem és azóta is megdobogtatják a szívem ha elkezdenek énekelni.
Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2014. május 02. 00:03
|
|
LuLu1212visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 201523 offline
|
Taylor Swift: Ez most furcsán fog hangozni, de nekem a barátnőm mondta, hogy hallgassak meg egy bizonyos Taylor Swift dalt még 2011-ben, és ebben az a furcsa hogy először azt hittem, hogy Taylor fiú.. Azóta is a kedvenc énekesnőm,mivel tetszik a stílusa, a hangja, a jó szíve
One Direction: 2012-ben lettem directioner. Először a KCA-n láttam őket fellépni a What Makes Your Beautiful-lal és még akkor fogalmam sem volt kik ezek, csak a zene tetszett. Aztán valahogy sikerült megkeresni ezt a dalt, majd többet is meghallgattam és valahogy akkor még nem fogott meg és "elhagytam" egy időre őket. De szerencsére megint újra beléjük szerettem és azóta is megdobogtatják a szívem ha elkezdenek énekelni.
2014. május 02. 18:55
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Naomi Scott, a Lemonade Mouth-ban láttam először. Nagyon szép csaj, nagyon jó hangja van és a karaktere is tetszett.
nagyon magabiztos és kedves lánynak tűnik,úgyhogy egyértelmű hogy a kedvencem lett
nagyon magabiztos és kedves lánynak tűnik,úgyhogy egyértelmű hogy a kedvencem lett
1 felhasználónak tetszik:
WhollyGrobanite
2014. június 20. 09:25
|
|
CumberAddictedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 226953 offline
|
Legelsõ kedvencem, akinek nagyon sokáig néztem a filmjeit az Gerard Butler. Mostanság kicsit haragszom rá,de úgy fair ha vele kezdem, mert 8 éve,vagyis még most is nézem a filmjeit. A Fantomban nyújtott alakításáért, a hangjáért kedveltem meg,de bírom a humorát is, a skót akcentusát.
Jelenleg most Benedict Cumberbatch a nagy kedvencem. Még csak 3 éve "ismerkedtem meg" vele,de szeretném ha egy életre a kedvencem maradna,mert - talán furcsán hangzik - mindig olyan jellegõ színészt kerestem amilyen õ. Nehéz körül írni mit is szeretek a játékában... Nagy tehetség. Kifinomult és látszik,hogy szereti amit csinál és sok évnyi színpadi tapasztalat áll mögötte. Színpadon látni fantasztikus. Gyönyörû ahogy mozog, ezt néha filmen is látni ( Frankenstein, Sherlock, Van Gogh ) a hangja pedig, ahogy beszél szintén hangulatot teremt. Szóval színésznek született. Ez az egyik ok amiért kedvencem. A másik,hogy nagyon aranyos ember. Vicces, én õszintének látom és tündérien esetlen néha...
Jelenleg most Benedict Cumberbatch a nagy kedvencem. Még csak 3 éve "ismerkedtem meg" vele,de szeretném ha egy életre a kedvencem maradna,mert - talán furcsán hangzik - mindig olyan jellegõ színészt kerestem amilyen õ. Nehéz körül írni mit is szeretek a játékában... Nagy tehetség. Kifinomult és látszik,hogy szereti amit csinál és sok évnyi színpadi tapasztalat áll mögötte. Színpadon látni fantasztikus. Gyönyörû ahogy mozog, ezt néha filmen is látni ( Frankenstein, Sherlock, Van Gogh ) a hangja pedig, ahogy beszél szintén hangulatot teremt. Szóval színésznek született. Ez az egyik ok amiért kedvencem. A másik,hogy nagyon aranyos ember. Vicces, én õszintének látom és tündérien esetlen néha...
2014. június 20. 09:30
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Liam Payne az aki számomra a kedvenc sztárom.
Mióta megláttam a bandában nem tudom levenni Róla a szemem. Megfogott a személyisége, a hangja, a kisugárzása. Ezért is választottam őt avataromnak és hátteremnek.
Mióta megláttam a bandában nem tudom levenni Róla a szemem. Megfogott a személyisége, a hangja, a kisugárzása. Ezért is választottam őt avataromnak és hátteremnek.
2014. június 20. 09:41
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Romeo Nightingale, egy éve tart a nagy szerelem...és hogy mi fogott meg benne? A hangja, a kisugárzása, az, hogy mindig édesen hülye...és nem utolsó sorban a külseje
2014. június 20. 09:50
Paul Walker
Nem is nagyon tudom szavakba önteni,de ő a hatalmas kedvencem, példaképem és mindenem<3
Nem is nagyon tudom szavakba önteni,de ő a hatalmas kedvencem, példaképem és mindenem<3
2014. június 20. 09:51
|
|
loket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.08. Hozzászólás: 624 Csatolások: 40 Azonosító: 177392 offline
|
Lady Gaga
6 éve
mert egy hihetetlen tehetséges nő, csodálatos hanggal, és egyedülálló személyiséggel
6 éve
mert egy hihetetlen tehetséges nő, csodálatos hanggal, és egyedülálló személyiséggel
CumberAddicted
2014. június 20. 13:39
|
|
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline
|
Kedvencem Josh Groban
Mióta ?
Ez vicces, mert nagyon rég szeretem, bár nem tudtam róla
2 hónap múlva ünneplem Grobanitává válásom elõször , azaz akkor leszek 1 éve tudatosan a rajongója...
De még álltalánosban ismertem már. Talán 5.es lehettem mikor felfedeztem a Trója zenéjét, és folyton a Remembert hallgattam, de nem tudtam kié az a fantasztikus hang. Legalább 5 év kellett hogy rátaláljak, úgy igazán ...
És hogy miért szeretem ?
Mert a hangja hihetetlen! Nem tudom jól leírni, de egyszerûen ez az a hang ami még az én gyomromat is összeszorítja ... nehezen élem meg az érzelmeket de az által hogy Josh hat rám, valahogy felszabadulok, felér 1 terepiával hogy behúnyom a szemem és csak hallgatom, nagyon sokat segìt ...
És mint ember is valahogy pozitìvan hat rám. Õszinte, természetességével annyira emberi,hogy az példaértékü. A humora 1 5 évesé
Valami hihetetlen eszement emberke és nagyra tartom, mert nem csak elôadó, több mint 20 saját dalt ìrt eddig
Mióta ?
Ez vicces, mert nagyon rég szeretem, bár nem tudtam róla
De még álltalánosban ismertem már. Talán 5.es lehettem mikor felfedeztem a Trója zenéjét, és folyton a Remembert hallgattam, de nem tudtam kié az a fantasztikus hang. Legalább 5 év kellett hogy rátaláljak, úgy igazán ...
És hogy miért szeretem ?
Mert a hangja hihetetlen! Nem tudom jól leírni, de egyszerûen ez az a hang ami még az én gyomromat is összeszorítja ... nehezen élem meg az érzelmeket de az által hogy Josh hat rám, valahogy felszabadulok, felér 1 terepiával hogy behúnyom a szemem és csak hallgatom, nagyon sokat segìt ...
És mint ember is valahogy pozitìvan hat rám. Õszinte, természetességével annyira emberi,hogy az példaértékü. A humora 1 5 évesé
hana001
2014. június 20. 14:41
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Azt kell mondjam Paul Walker.
Nagyszerű színész volt, és nagyszerű, csupaszív ember. Kiskoromban a Csaj nem jár egyedülben láttam először, de ott nem nagyon kedveltem, aztán jött a Kutyahideg és a Halálos iramban filmek és a többi és a többi. Igazi példakép, akire nagyon büszke lehet a világ. Igazán hiányzik.
2014. június 20. 14:46
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2014.06.20. 14:41)
Azt kell mondjam Paul Walker.
Nagyszerű színész volt, és nagyszerű, csupaszív ember. Kiskoromban a Csaj nem jár egyedülben láttam először, de ott nem nagyon kedveltem, aztán jött a Kutyahideg és a Halálos iramban filmek és a többi és a többi. Igazi példakép, akire nagyon büszke lehet a világ. Igazán hiányzik. 
Egyet kell hogy értsek veled. Paul különleges ember volt, és nagyon kegyetlen a sorstól, hogy éppen őt vette el tőlünk.
2014. június 21. 11:22
Miley Cyrus
2006 óta hatalmas példaképem, és én már a Hannah Montanatól kezdve igazán imádtam tehetsége és jószívűsége miatt, és annyira bent volt/van már a szívemben hogy nem tudnám megutálni.
Demi Lovato 2010 óta nagy kedvencem
2014 óta kedvencem még Ivy Latimer és Sabrina Carpenter.
Demi Lovato 2010 óta nagy kedvencem
2014 óta kedvencem még Ivy Latimer és Sabrina Carpenter.
2014. június 21. 11:29
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Jennifer Lawrence
2012ben figyeltem fel rá, az Éhezők Viadalában. Szerintem iszonyúan tehetséges, és nagyon jól tudja alakítani a karakterét, mert bele tudja magát élni a szerepbe. Nagyon örültem, amikor megkapta az Oscarját, szerintem az Amerikai Botrányért is megérdemelte volna. Imádom őt, példaképem, és ahogy a nyilvánosság előtt mutatkozik, nekem egy kedves, sokszínű egyénisegnek mutatkozik be.
2012ben figyeltem fel rá, az Éhezők Viadalában. Szerintem iszonyúan tehetséges, és nagyon jól tudja alakítani a karakterét, mert bele tudja magát élni a szerepbe. Nagyon örültem, amikor megkapta az Oscarját, szerintem az Amerikai Botrányért is megérdemelte volna. Imádom őt, példaképem, és ahogy a nyilvánosság előtt mutatkozik, nekem egy kedves, sokszínű egyénisegnek mutatkozik be.
2014. június 22. 11:40
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
A "miért is szeretem?" kezdetű ömlengéseket most kihagynám, mert ha elkezdem, akkor az az igen hosszú lesz. Ha valaki mégis kíváncsi lenne rá, akkor a róluk írt értékelésemben benne van az is.
Hayden Christensen - 2002. óta
Clark Gable - 2013. óta (el is bújok menten)
Michael Schumacher - nála nem tudom pontosan, mikor is kezdődött, de talán 2001-2002 körül
Michelisz Norbert - 2012-ben már megismerhettem, hogy kicsoda ő, de nagyon nagy rajongója csak tavaly lettem, amikor elkezdtem nézni a WTCC-t.
Ramin Karimloo - őt is ismertem már pár éve, mire tavaly nagyon nagy rajongója lettem.
Hayden Christensen - 2002. óta
Clark Gable - 2013. óta (el is bújok menten)
Michael Schumacher - nála nem tudom pontosan, mikor is kezdődött, de talán 2001-2002 körül
Michelisz Norbert - 2012-ben már megismerhettem, hogy kicsoda ő, de nagyon nagy rajongója csak tavaly lettem, amikor elkezdtem nézni a WTCC-t.
Ramin Karimloo - őt is ismertem már pár éve, mire tavaly nagyon nagy rajongója lettem.
2014. június 22. 14:28
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.06.20. 09:41)
Romeo Nightingale, egy éve tart a nagy szerelem...és hogy mi fogott meg benne? A hangja, a kisugárzása, az, hogy mindig édesen hülye...és nem utolsó sorban a külseje 
Még hozzáfűzve: Gyakorlatilag az ő gondolatával kelek,fekszek,nincs olyan nap,hogy meg ne fordulna a fejemben, minimum 10-szer...egyszerűen a mindenem.
2014. június 30. 20:43
Josh Hutcherson már egy éve, egyszerűen nem lehet nem szeretni ^^
2014. augusztus 06. 01:32
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Selena Gomez és Josh Hutcherson. Mindkettőt 7 éve töretlenül imádom, és nem tudok csak egyet megnevezni közülük.
2014. augusztus 06. 01:47
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Neymar.
Csak a Vb-n ismertem meg, azóta bepótoltam minden lemaradást, ismerem a teljes publikus életét, és ismétlés Barca meccseket is láttam...
Hogy miért szeretem? Az hosszú... kezdjük a külsejével. Övé a legeslegcukibb mosoly, amit valaha is láttam. *-* Just so perfect. Akkor nekem ez a félig szőke (ombre? xd) haja is tetszett, de az eredeti barna is. Na jó, amikor szőke szakálla (borostája) volt, az tényleg borzalmas volt... Akkor ne hagyjuk azért a kockáit sem. Nem vagyok oda a nagyon kockás hasért, de az övé szerencsére nem is ilyen, hanem pont tökéletes. És a tetkói.
Imádom a tetkóit.
Belső: Személyesen sajnos nem ismerem... de nagyon cuki. Az a szó, ami egyből eszembe jut róla a cuki, aranyos, édes. Egyszerűen... nyaaa. :3 Úgy szeretem látni a közös képeit Messivel, olyan aranyosak.
Meg amikor a többi focistával tölt föl képet, akkor is mindig odaírja, hogy Te amo. Bromance. ♥ Meg a kiskori őrültségei...
Nekimegy a kanapénak, elesik és tizenegyeseket kér.
Meg befesti aranyra a focicipőit.
Ó, és olyan jó látni, hogy így szereti a fiát meg az apját.
Ps.: Bocsi, ha untattalak. Bár ha magadtól elolvastad, akkor arról nem tehetek.
Csak a Vb-n ismertem meg, azóta bepótoltam minden lemaradást, ismerem a teljes publikus életét, és ismétlés Barca meccseket is láttam...
Hogy miért szeretem? Az hosszú... kezdjük a külsejével. Övé a legeslegcukibb mosoly, amit valaha is láttam. *-* Just so perfect. Akkor nekem ez a félig szőke (ombre? xd) haja is tetszett, de az eredeti barna is. Na jó, amikor szőke szakálla (borostája) volt, az tényleg borzalmas volt... Akkor ne hagyjuk azért a kockáit sem. Nem vagyok oda a nagyon kockás hasért, de az övé szerencsére nem is ilyen, hanem pont tökéletes. És a tetkói.
Belső: Személyesen sajnos nem ismerem... de nagyon cuki. Az a szó, ami egyből eszembe jut róla a cuki, aranyos, édes. Egyszerűen... nyaaa. :3 Úgy szeretem látni a közös képeit Messivel, olyan aranyosak.
Ps.: Bocsi, ha untattalak. Bár ha magadtól elolvastad, akkor arról nem tehetek.
2014. augusztus 15. 13:04
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Anne Hathaway egyértelműen mivel már kiskorom óta szeretem és láttam az összes filmjét.
2014. augusztus 17. 15:02
Avril Lavigne...
3 éve egy márciusi napon ránéztem az ajtómra, ahol mindenféle poszter lógott és valamiért kiválasztottam Avril képét és egész egyszerűen azt mondtam rá: ő lesz a kedvenc sztárom
Akkor még szinte semmit sem tudtam róla
Eztán elkezdtem kutakodni utána, megismertem a dalait, a stílusát (ebben rengeteget segített a starity
) és megszerettem
Annyiféle oldalát mutatta meg már akár a megjelenésével, akár a dalaival és talán emiatt a sokoldalúsága miatt istenítem annyira, nem tudom...nem tudom, hogy ez a sokoldalúság fogott-e meg benne vagy a dalai, a megjelenése vagy az egész lénye, de egy biztos: Avril Lavigne felnézek rád, éneklem a dalaid és gratulálok mindahhoz amit eddig elértél és amit a jövőben meg fogsz valósítani!!!
3 éve egy márciusi napon ránéztem az ajtómra, ahol mindenféle poszter lógott és valamiért kiválasztottam Avril képét és egész egyszerűen azt mondtam rá: ő lesz a kedvenc sztárom
Eztán elkezdtem kutakodni utána, megismertem a dalait, a stílusát (ebben rengeteget segített a starity
Szandi0820
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.