Starity

Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 02. 00:03 #301
LuLu1212
LuLu1212
visszatérő vendég

StátuszA múltat nem változtathatod meg, viszont még ott van a jelen és a jövő.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 128
Csatolások: 0
Azonosító: 201523
Taylor Swift: Ez most furcsán fog hangozni, de nekem a barátnőm mondta, hogy hallgassak meg egy bizonyos Taylor Swift dalt még 2011-ben, és ebben az a furcsa hogy először azt hittem, hogy Taylor fiú.. Azóta is a kedvenc énekesnőm,mivel tetszik a stílusa, a hangja, a jó szíve heart.gif

One Direction: 2012-ben lettem directioner. Először a KCA-n láttam őket fellépni a What Makes Your Beautiful-lal és még akkor fogalmam sem volt kik ezek, csak a zene tetszett. Aztán valahogy sikerült megkeresni ezt a dalt, majd többet is meghallgattam és valahogy akkor még nem fogott meg és "elhagytam" egy időre őket. De szerencsére megint újra beléjük szerettem és azóta is megdobogtatják a szívem ha elkezdenek énekelni. wub.gif
2014. május 02. 18:55 #302
Amanda Parker
Amanda Parker
visszatérő vendég

StátuszA legcsodálatosabb érzés az, amikor szeretsz és viszontszeretnek... <3
Hozzászólás: 342
Azonosító: 183375
Naomi Scott, a Lemonade Mouth-ban láttam először. Nagyon szép csaj, nagyon jó hangja van és a karaktere is tetszett. smileeee.gif
nagyon magabiztos és kedves lánynak tűnik,úgyhogy egyértelmű hogy a kedvencem lett
1 felhasználónak tetszik: WhollyGrobanite
2014. június 20. 09:25 #303
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

StátuszI'm not a sociopath, I'm just an introvert person. Do your research!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 226953
Legelsõ kedvencem, akinek nagyon sokáig néztem a filmjeit az Gerard Butler. Mostanság kicsit haragszom rá,de úgy fair ha vele kezdem, mert 8 éve,vagyis még most is nézem a filmjeit. A Fantomban nyújtott alakításáért, a hangjáért kedveltem meg,de bírom a humorát is, a skót akcentusát. biggrin.gif

Jelenleg most Benedict Cumberbatch a nagy kedvencem. Még csak 3 éve "ismerkedtem meg" vele,de szeretném ha egy életre a kedvencem maradna,mert - talán furcsán hangzik - mindig olyan jellegõ színészt kerestem amilyen õ. Nehéz körül írni mit is szeretek a játékában... Nagy tehetség. Kifinomult és látszik,hogy szereti amit csinál és sok évnyi színpadi tapasztalat áll mögötte. Színpadon látni fantasztikus. Gyönyörû ahogy mozog, ezt néha filmen is látni ( Frankenstein, Sherlock, Van Gogh ) a hangja pedig, ahogy beszél szintén hangulatot teremt. Szóval színésznek született. Ez az egyik ok amiért kedvencem. A másik,hogy nagyon aranyos ember. Vicces, én õszintének látom és tündérien esetlen néha... happy.gif heart.gif
2014. június 20. 09:30 #304
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.

StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Liam Payne az aki számomra a kedvenc sztárom.
Mióta megláttam a bandában nem tudom levenni Róla a szemem. Megfogott a személyisége, a hangja, a kisugárzása. Ezért is választottam őt avataromnak és hátteremnek.
2014. június 20. 09:41 #305
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Romeo Nightingale, egy éve tart a nagy szerelem...és hogy mi fogott meg benne? A hangja, a kisugárzása, az, hogy mindig édesen hülye...és nem utolsó sorban a külseje heart.gif
2 felhasználónak tetszik: CumberAddicted, WhollyGrobanite
2014. június 20. 09:50 #306
- törölt felhasználó -    
Paul Walker

Nem is nagyon tudom szavakba önteni,de ő a hatalmas kedvencem, példaképem és mindenem<3
4 felhasználónak tetszik: CumberAddicted, Ildikócska10, goldman, hana001
2014. június 20. 09:51 #307
loket
loket

Státusz"I don't overdress. People underdress" - Marie Antoinette
Hozzászólás: 624
Csatolások: 40
Azonosító: 177392
Lady Gaga heart.gif

6 éve

mert egy hihetetlen tehetséges nő, csodálatos hanggal, és egyedülálló személyiséggel
1 felhasználónak tetszik: CumberAddicted
2014. június 20. 13:39 #308
WhollyGrobanite
WhollyGrobanite
visszatérő vendég

StátuszI'm nobody! Who are you? Are you nobody, too?
Hozzászólás: 156
Csatolások: 13
Azonosító: 226935
Kedvencem Josh Groban smileeee.gif
Mióta ?
Ez vicces, mert nagyon rég szeretem, bár nem tudtam róla biggrin.gif 2 hónap múlva ünneplem Grobanitává válásom elõször , azaz akkor leszek 1 éve tudatosan a rajongója...
De még álltalánosban ismertem már. Talán 5.es lehettem mikor felfedeztem a Trója zenéjét, és folyton a Remembert hallgattam, de nem tudtam kié az a fantasztikus hang. Legalább 5 év kellett hogy rátaláljak, úgy igazán ...
És hogy miért szeretem ?
Mert a hangja hihetetlen! Nem tudom jól leírni, de egyszerûen ez az a hang ami még az én gyomromat is összeszorítja ... nehezen élem meg az érzelmeket de az által hogy Josh hat rám, valahogy felszabadulok, felér 1 terepiával hogy behúnyom a szemem és csak hallgatom, nagyon sokat segìt ...
És mint ember is valahogy pozitìvan hat rám. Õszinte, természetességével annyira emberi,hogy az példaértékü. A humora 1 5 évesé biggrin.gif Valami hihetetlen eszement emberke és nagyra tartom, mert nem csak elôadó, több mint 20 saját dalt ìrt eddig smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: hana001
2014. június 20. 14:41 #309
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Azt kell mondjam Paul Walker. sad.gif Nagyszerű színész volt, és nagyszerű, csupaszív ember. Kiskoromban a Csaj nem jár egyedülben láttam először, de ott nem nagyon kedveltem, aztán jött a Kutyahideg és a Halálos iramban filmek és a többi és a többi. Igazi példakép, akire nagyon büszke lehet a világ. Igazán hiányzik. sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Jody, goldman, hana001
2014. június 20. 14:46 #310
goldman
goldman
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6971
Azonosító: 67315
Idézet (chelseagirl18 @ 2014.06.20. 14:41)
Azt kell mondjam Paul Walker.  sad.gif  Nagyszerű színész volt, és nagyszerű, csupaszív ember. Kiskoromban a Csaj nem jár egyedülben láttam először, de ott nem nagyon kedveltem, aztán jött a Kutyahideg és a Halálos iramban filmek és a többi és a többi. Igazi példakép, akire nagyon büszke lehet a világ. Igazán hiányzik. sad.gif

Egyet kell hogy értsek veled. Paul különleges ember volt, és nagyon kegyetlen a sorstól, hogy éppen őt vette el tőlünk. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, Ildikócska10, chelseagirl18, hana001
2014. június 21. 11:22 #311
- törölt felhasználó -    
Miley Cyrus smileeee.gif 2006 óta hatalmas példaképem, és én már a Hannah Montanatól kezdve igazán imádtam tehetsége és jószívűsége miatt, és annyira bent volt/van már a szívemben hogy nem tudnám megutálni. heart.gif
Demi Lovato 2010 óta nagy kedvencem smileeee.gif
2014 óta kedvencem még Ivy Latimer és Sabrina Carpenter. smileeee.gif
2014. június 21. 11:29 #312
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Jennifer Lawrence heart.gif
2012ben figyeltem fel rá, az Éhezők Viadalában. Szerintem iszonyúan tehetséges, és nagyon jól tudja alakítani a karakterét, mert bele tudja magát élni a szerepbe. Nagyon örültem, amikor megkapta az Oscarját, szerintem az Amerikai Botrányért is megérdemelte volna. Imádom őt, példaképem, és ahogy a nyilvánosság előtt mutatkozik, nekem egy kedves, sokszínű egyénisegnek mutatkozik be.
2014. június 22. 11:40 #313
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
A "miért is szeretem?" kezdetű ömlengéseket most kihagynám, mert ha elkezdem, akkor az az igen hosszú lesz. Ha valaki mégis kíváncsi lenne rá, akkor a róluk írt értékelésemben benne van az is. biggrin.gif
Hayden Christensen - 2002. óta heart.gif
Clark Gable - 2013. óta (el is bújok menten) blush.gif
Michael Schumacher - nála nem tudom pontosan, mikor is kezdődött, de talán 2001-2002 körül blush.gif
Michelisz Norbert - 2012-ben már megismerhettem, hogy kicsoda ő, de nagyon nagy rajongója csak tavaly lettem, amikor elkezdtem nézni a WTCC-t. blush.gif
Ramin Karimloo - őt is ismertem már pár éve, mire tavaly nagyon nagy rajongója lettem. wub.gif
2014. június 22. 14:28 #314
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (AFCfan @ 2014.06.20. 09:41)
Romeo Nightingale, egy éve tart a nagy szerelem...és hogy mi fogott meg benne? A hangja, a kisugárzása, az, hogy mindig édesen hülye...és nem utolsó sorban a külseje heart.gif

Még hozzáfűzve: Gyakorlatilag az ő gondolatával kelek,fekszek,nincs olyan nap,hogy meg ne fordulna a fejemben, minimum 10-szer...egyszerűen a mindenem.
2014. június 30. 10:33 #315
- törölt felhasználó -    
Tatsuya Fujiwara, 10 napja, mert helyes.. good.gif pardon.gif
2014. június 30. 20:43 #316
- törölt felhasználó -    
Josh Hutcherson már egy éve, egyszerűen nem lehet nem szeretni ^^
2014. augusztus 06. 01:32 #317
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Selena Gomez és Josh Hutcherson. Mindkettőt 7 éve töretlenül imádom, és nem tudok csak egyet megnevezni közülük. wub.gif blush.gif
2014. augusztus 06. 01:47 #318
szilasiszandra
szilasiszandra

StátuszAlex William ihavefuckingbluehair Gaskarth keze 2 centire volt az enyémtől. *-*
Hozzászólás: 759
Csatolások: 16
Azonosító: 136337
Neymar. heart.gif
Csak a Vb-n ismertem meg, azóta bepótoltam minden lemaradást, ismerem a teljes publikus életét, és ismétlés Barca meccseket is láttam... wink.gif
Hogy miért szeretem? Az hosszú... kezdjük a külsejével. Övé a legeslegcukibb mosoly, amit valaha is láttam. *-* Just so perfect. Akkor nekem ez a félig szőke (ombre? xd) haja is tetszett, de az eredeti barna is. Na jó, amikor szőke szakálla (borostája) volt, az tényleg borzalmas volt... Akkor ne hagyjuk azért a kockáit sem. Nem vagyok oda a nagyon kockás hasért, de az övé szerencsére nem is ilyen, hanem pont tökéletes. És a tetkói. biggrin.gif Imádom a tetkóit. smileeee.gif
Belső: Személyesen sajnos nem ismerem... de nagyon cuki. Az a szó, ami egyből eszembe jut róla a cuki, aranyos, édes. Egyszerűen... nyaaa. :3 Úgy szeretem látni a közös képeit Messivel, olyan aranyosak. smileeee.gif Meg amikor a többi focistával tölt föl képet, akkor is mindig odaírja, hogy Te amo. Bromance. ♥ Meg a kiskori őrültségei... biggrin.gif Nekimegy a kanapénak, elesik és tizenegyeseket kér. biggrin.gif Meg befesti aranyra a focicipőit. biggrin.gif Ó, és olyan jó látni, hogy így szereti a fiát meg az apját. smileeee.gif

Ps.: Bocsi, ha untattalak. Bár ha magadtól elolvastad, akkor arról nem tehetek. biggrin.gif
2014. augusztus 15. 13:04 #319
Rory gilmore 12
Rory gilmore 12
Supportive

StátuszTry to Choose love every single day
Hozzászólás: 4430
Csatolások: 35
Azonosító: 223039
Anne Hathaway egyértelműen mivel már kiskorom óta szeretem és láttam az összes filmjét. smileeee.gif smileeee.gif
2014. augusztus 17. 15:02 #320
- törölt felhasználó -    
Avril Lavigne...
3 éve egy márciusi napon ránéztem az ajtómra, ahol mindenféle poszter lógott és valamiért kiválasztottam Avril képét és egész egyszerűen azt mondtam rá: ő lesz a kedvenc sztárom tongue.gif Akkor még szinte semmit sem tudtam róla biggrin.gif laugh.gif
Eztán elkezdtem kutakodni utána, megismertem a dalait, a stílusát (ebben rengeteget segített a starity happy.gif ) és megszerettem smileeee.gif Annyiféle oldalát mutatta meg már akár a megjelenésével, akár a dalaival és talán emiatt a sokoldalúsága miatt istenítem annyira, nem tudom...nem tudom, hogy ez a sokoldalúság fogott-e meg benne vagy a dalai, a megjelenése vagy az egész lénye, de egy biztos: Avril Lavigne felnézek rád, éneklem a dalaid és gratulálok mindahhoz amit eddig elértél és amit a jövőben meg fogsz valósítani!!! happy.gif happy.gif rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!