Starity

Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 04. 16:36 #261
- törölt felhasználó -    
Tyler Hoechlin - 2003/2004 óta - Nézz rá és megérted miért szeretem. wink.gif
Dylan O'Brien + Colton Haynes + Tyler Posey - 2012 november - Teen Wolf Cast. heart.gif
Cassadee Pope - 2011 ősz - Csodálatosan énekel és gyönyörűen fest mindig.
All Time Low fiúk - 2012. február 27. - A legjobb zene és banda mindig. wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2013. március 29. 21:25 #262
LaciR
LaciR
♫RL♫

StátuszÁtmentem a vizsgán!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 979
Csatolások: 58
Azonosító: 192821
Della Reese nem is tudom tongue.gif
2013. március 30. 22:45 #263
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Juan Gil Navarro 2005 óta a Csacska angyal miatt és azóta rájöttem hogy milyen jó színész valamint jó pasi is wub.gif
Maite Perroni 2010 óta már több helyre leírtam miért
Ximena Duque 2008 óta ismerem de 2012-ben lett a kedvencem mert amit a Zárt ajtók mögöttben alakított az teljesen megfogott
ők 3-an a legnagyobb kedvencek
együttesből a The Veronicas 2008 óta kb.
1 felhasználónak tetszik: kurrek
2013. március 30. 22:58 #264
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Brian Molko - nem is tudom, mikor ismertem meg, 2008 körül lehetett, akkoriban pillanatnyi fellángolás volt csak, akkor nem nőttem fel eléggé, hogy megértsem a zenéjét, így egy idő után mellőztem. aztán 2010 körül valahogy visszatért az életembe, azóta ő a mindenem, képtelen vagyok hanyagolni. egy csodálatos ember - páratlan tehetséggel. egyedi hanggal, személyes, eredeti, ráadásul őszinte dalszövegekkel. egy isten. heart.gif
Jonne Aaron - 2009 körül lépett be az életembe, amint meghallottam tőle az első számot, azonnal beleszerettem. és sokakkal ellentétben, nem a külsejébe. bár nem tagadom, az egyik leggyönyörűbb férfi, akit valaha láttam, mégis a hangjában fogott meg. van valami olyan különlegesség benne, amitől egyszerűen nem tudok szabadulni. tisztában vagyok vele, hogy a zenéje nem a legeredetibb, sokan hasonlót játszanak, de az ő hangjához nem ér fel senki. ő az egyetlen, aki bármikor megtud nyugtatni, meghallok egy-két hangot, és mintha minden problémám megszűnne. nem számít a pánikroham, hirtelen újra kapok levegőt, és nincs semmi, csak az ő simogató hangja. talán ez az az ok, amiért a mai napig beteges rajongással imádom és követem. na meg persze nem utolsó ok az őszinte szeretetre az sem, ha az embert leszólítja az egyik legnagyobb bálványa és beszélgetni kezd vele...
Keira Knightley - 2002-2003 környékén láttam még a Tolvajok Hercegnőjében, ott, annak a hatására eldöntöttem, hogy színész leszek, miatta kezdtem bele nagyok sok mindenbe, ami azelőtt elképzelhetetlennek tűnt. gyönyörű és tehetséges, az egyik legjobb színésznő, a legjobb drámákkal. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2013. április 04. 11:06 #265
Candy99
Candy99
visszatérő vendég

StátuszRoseStar vagyok.
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 199320
Végülis sok van, de csak azokat sorolom fel, amelyikeket a profilomban is említettem:

Adele: 3-4 éve szerettem meg. Azért szeretem, mert hatalmas nagy hanggal rendelkezik. Nagyon szép hangja van, amit nagyon szeretek hallgatni. A hangja azonnal megragadott, első gondolatom az volt a csodaszép és különleges hangjáról: ez a nő aztán tud valamit! smileeee.gif Ő a kedvenc énekesnőm.
Katy Perry: Ugyanannyi ideje szeretem, mint Adele-t. Az ő hangja is azonnal megfogott. Nagyon szeretem az ő hangját is hallgatni. Nagyon szép és tündéri nő! smileeee.gif Ő a másik kedvenc énekesnőm.
Justin Bieber: [b] Talán 2010-2011 körül. Persze egy darabig én is utáltam. Lehet, hogy csak divatból, mert mindenki más utálta. Még bele se hallgattam a zenéjébe, csak divatból utáltam. Aztán meghallgattam a Boyfriend-et. Persze hangosan azt mondtam: hu de béna. De viszont magamban: hu ez a szám tök jó! Aztán sorra hallgattam a többi számát is és megszerettem. smileeee.gif Nagyon szeretem.
[b]One Direction:
Néhány hónapja szeretem őket, de már annyira, mint Justint. smileeee.gif
2013. április 04. 21:38 #266
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Ha már mindenki többet ír, akkor én is! biggrin.gif

Selena Gomez az első nálam! Még 2008-ban szerettem meg és azóta is imádom. Szeretem a dalait, annak ellenére, hogy nem neki van a legjobb hangja és az összes filmjét szívesen újranézem báremnnyiszer. A kedvencem az Another Cinderella Story.

Fernando Alonsot még 2004-ben szerettem meg. Azóta is imádom. Ő az egyik legjobb F1-es pilóta a világon és várom már ezerrel azt a 3. VB-t, de szerintem ő is. tongue.gif

Ian Somerhalder, akit még ide tudok sorolni. Azok a szemek, nem tudok ellenállni. Amúgy 2004-ben szerettem meg a Lost sorozatban. Azóta is imádom.
2013. június 03. 22:41 #267
- törölt felhasználó -    
- Zacky Vengeance
- 2011
- Mert ő minden szempontból tökéletes
2013. június 05. 11:14 #268
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Kurt Cobain smileeee.gif
Hmm kb 11-12 éves korom óta szeretem, szóval ez már közel egy évtizedes "szerelem" smileeee.gif Az első szám, amit meghallottam a Come as you are volt és sosem ment ki a fejemből smileeee.gif Azért is szeretem, mert egyedi volt, eredeti, sajátos stílusú és nem megjátszott...nem azért volt híres, mert tele volt sztárallűrökkel (pedig voltak neki), hanem mert tehetséges volt, kedves, jószívű és szeretetre méltó smileeee.gif Nyugodjék békében sad.gif
2013. június 10. 18:44 #269
- törölt felhasználó -    
Chris Colfer - kedves, jószívű ember, jó fej a rajongóival, aki nem mellesleg kiemelkedően jó író, színész és énekes is... szerintem ő egy igazi inspiráció, remélem minél több filmet/könyvet ír+ minél több dologban szerepel majd, mert megérdemli! 2011 körül szerettem meg

Dylan O'Brien & Tyler Hoechlin - egyszerre említem, mert mindketten Teen Wolfosok, és mindkettejüket abban a sorozatban ismertem és szerettem meg 2012-ben... szerintem mindketten nagyon aranyos emberek, akik értenek ahhoz amit csinálnak
2013. június 11. 21:50 #270
Alice_Jasper Fan
Alice_Jasper Fan
visszatérő vendég

StátuszMOL -Pick Szeged/Dean Bombac Fan
Hozzászólás: 190
Csatolások: 134
Azonosító: 202973
Nagyon sok kedvencem van, de hármat felsorolok.

-Ashley Green (amióta nézem folyamatosan a Twilight részeket a TV-ben).
-Jackson Rathbone (ugyanaz, mint Ashleynél).
-Michelle Borth és Scott Caan (a TV-ből és az 1 évad óta).
2013. június 15. 13:39 #271
nettyminaj
nettyminaj
Cry Baby.

Státusznettyminaj nem állítja be a státuszát, mert rohadtul nincs kedve hozzá
Hozzászólás: 1148
Csatolások: 78
Azonosító: 180819
-Ke$ha.2010 óta,mert nagyon szeretem a zenéjét heart.gif
-Ariana Grande.kb2 hónapja,mert nagyon tehetséges énekes,színész és nagyon szép is heart.gif
2013. június 18. 19:22 #272
WildRose
WildRose
visszatérő vendég
Hozzászólás: 224
Csatolások: 0
Azonosító: 160891
Avril Lavigne, Demi Lovato és Britney Spears..
Persze sok más is van akiket szeretek, de most jelen pillanatban ők a "kedvenceim".
Avril-t már nagyon régóta kedvelem a zenéje, stílusa és mert mindig magát adja.
Demi munkásságát is régóta ismertem, de nem régiben kedveltem meg igazán, mert szerintem klassz hangja van és nagyon kedves és nagyon erős nő.
Britney szintén. Régóta van a pályán és régóta kedvelem. Szerintem jó számai vannak. smileeee.gif
2013. június 18. 19:35 #273
- törölt felhasználó -    
Michael Jackson
A napokban lesz 4 éve,hogy Ő körülötte forog a világom.
Miért? elmondani nem lehet mennyi mindent adott nekem !

Bruno Mars
Mint fanatikus rajongó több mint másfél éve.
Csodálatos ember, zenész, dalszövegíró, előadóművész.
2013. június 18. 19:43 #274
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Jenson Button: Nem is tudom mióta a kedvencem, egyszer megláttam egy interjúban, és ott olyan kedves és közvetlen volt, akkor nagyon megkedveltem, azóta ő a kedven F1-es pilótám. biggrin.gif
One Direction: Őket ne olyan rég óta szeretem, eleinte ki nem állhattam őket, nem tudom akkor még nem voltak szimpatikusak, kivéve Niall ő egy kicsit szimpatikus volt. Egyik barátnőm kezdte el hallgatni a zenéjüket, meg mesét vicces sztorikat róluk, és engem ezzel megfogtak, nagyon kedvesek, viccesek, és közvetlenek. Felőlem bárki bármit mondhat róluk, nekem az a véleményem, hogy igenis megküzdöttek azért, hogy most itt tartsanak.
2013. június 18. 19:59 #275
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
James Franco: Kb. 2004 óta szeretem és követem a munkásságát. Azért, mert tehetséges,( nemcsak a színész, hanem énekel is, forgatókönyv író, rendező, és festő is.) rolleyes.gif okos és művelt, jóképű, és nagyon vagány. Nem fél kimondani a véleményét.

Heath Ledger
Egy örök és halhatatlan színész! meghajolo.gif 2001 óta a szerelmem! Fáj a szívem, amikor a filmvásznon is meghal a karaktere, de tény, hogy a komolyabb és drámaibb szerepek jobban állnak neki, sokkal felszabadultabb és jobban beleéli magát a szerepbe. Mindennek ellenére, nekem ő örökre a fiatalság, és a szabadság szimbóluma lesz. Nem is igazán tudom miért, lehet, mivel 7 éves korom óta hatással van rám és a filmjei gyakorlatilag végig kísérték az életemet.

Alison Lohman
2005 óta! A Nagy hal önmagában nagy hatással volt, van rám, és ő is. Azóta minden filmjét bepótoltam. Az egyik, ha nem is legtehetségesebb, de legmeggyőzőbb és szerethetőbb színésznő.

Gemma Arterton
2007 A St. Triniansben ismertem meg, imádom amiért ilyen vagány és büszke nő, aki nem törődik mások véleményével. Magabiztos, és gyönyörű! Nemcsak gagyi filmekben játszik, pedig mindenki ezt hiszi! A komoly drámákban is megállja a helyét!

Kate Winslet
2000. Kb. A Titanic az első film amiben láttam, de sokkal több, mint Rose DeWitt Bukater! Egy igazi egyéniség, egy igazi tehetség aki abszolút megérdemli a figyelmet.

Hans Matheson
Nos, amióta megszállott fanatikus vagyok, az 2013, de 2005 óta ismerem. Szégyen, hogy csak most figyeltem föl rá, pedig generációja, sőt, az egyik legtehetségesebb színész a filmiparban. Tetszik amiért nem adta el magát, megmaradt a szerény srácnak, aki a karrierje elején volt. Ráadásul több hangszeren játszik énekel, egy igazi művészlélek. Nem utolsó sorban eszméletlen jóképű.

Jake Gyllenhaal

2005, vagy hamarabb. biggrin.gif Imádom a boci szemeit, a színészi játékát, a humorát és a mosolyát. De nem is kell ragoznom..imádom.. blush.gif

Francois Arnaud
2011. Borgiák. A férfi ideálom. A legesleghelyesebb srác ezen a földön, ezt most ki merem jelenteni. A hangja...a legszebb amit valaha hallottam, a színészi játékáért is megveszek. Imádom a mosolyát és megveszek az anyajegyéért az arcán.

Garrett Hedlund
2012. Ekkor figyeltem föl rá, de az első filmet tőle 2005ben láttam. Gyönyörűen énekel, imádom a mai napig a dalait mert megunhatatlanok, ráadásul pofátlanul tehetséges színész. biggrin.gif

Rachel Weisz
2000 Múmia filmek. Ő is sokkal több, mint Evelyn a kis visszahúzódónak tűnő könyvtárosnő. Megállja a helyét drámában, komédiában, akciófilmben. Nemcsak gyönyörű hanem tehetséges is és magyar vér is csörgedezik benne! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2013. június 21. 22:50 #276
SzMo99
SzMo99
Hozzászólás: 536
Csatolások: 86
Azonosító: 181441
Demi lovato- 5-6 éve, egyszerűen gyönyörű minden tekintettben ö az egyik példaképem.
T.O.P 4-5 hónapja a hangja elvarázsolt meg a viccei, imádom
2013. július 16. 18:58 #277
Petrawook
Petrawook
little dhampir

StátuszBazinga!
Hozzászólás: 1030
Csatolások: 46
Azonosító: 188362
Selena Gomez:
Az első magyar Varázslók a Waverly helyből vetítésétől.
Ez nagyon hoszzú lenne, legyen elég annyi h igazi példaképként tekintek rá. blush.gif
2013. július 16. 19:42 #278
szocs hanna
szocs hanna
visszatérő vendég

Státusz*-*
Hozzászólás: 489
Csatolások: 146
Azonosító: 176580
Danny Jones , őt a Cserebere szerencse c. filmben ismertem meg kb 2010-ben .Akkor láttam először a bandát(McFly) és őt is .Elképesztően jó hyangja van .Nagyon tehetséges ... biggrin.gif heart.gif
2013. július 16. 23:12 #279
- törölt felhasználó -    
Audrey Hepburn mert annyira tehetséges és õ a példaképem.

De Dakota Fanninget , Leighton Mesteert és Mila Kunist se hanyaglom.

heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif végtelen szívet lusta vagyok kirakni.
2013. július 17. 21:38 #280
- törölt felhasználó -    
Inkább azt mondom, akit már azóta szeretek, hogy elindult a karrierje. :3
Selena Gomez. smileeee.gif
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!