Ki a kedvenc sztárod, mióta és miért szereted?
2012. május 13. 17:09
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
A külföldiek közül Rihanna,a magyarok közül Lola a legnagyobb kedvencem.Mindkettőt 2005 óta szeretem.
2012. május 13. 17:13
Avril Lavigne, 2007 óta.
Mert tökéletes a személyisége számomra, és a dalaiban mindig megnyugvást találok.
Mert tökéletes a személyisége számomra, és a dalaiban mindig megnyugvást találok.
2012. május 13. 19:15
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Tudom, hogy már sokan tudjátok, de akkor is írom:
A kedvencem Hayley Kiyoko már jóideje.
Azért, mert egyszerűen olyan csaj, hogy nem lehet nem szeretni. Teljesen a példaképemmé vált
Pict lökött,(mert ez jött le az interjúkból meg a twitter üzeneteiből) de épp ezt is szeretem benne, meg, hogy mindig vidám
A kedvencem Hayley Kiyoko már jóideje.
2012. május 15. 22:10
Demi Lovato 2008 óta. Imádom, leírhatatlan mennyire szeretem őt, a példaképem az első pillanat óta. 19 évesen sok mindenen keresztül ment, de ez erősebbé tette. Kiváló énekesnő és színésznő. Lovatic vagyok, örökre.
One Direction 2010 óta. Már az X-Factor UK-ben felfigyeltem rájuk, tehetségesnek tartottam őket, aztán egyre több videó naplót néztem róluk, egyre jobban megszerettem őket, és mára már büszke Directionernek vallom magam, szintén örökre.
One Direction 2010 óta. Már az X-Factor UK-ben felfigyeltem rájuk, tehetségesnek tartottam őket, aztán egyre több videó naplót néztem róluk, egyre jobban megszerettem őket, és mára már büszke Directionernek vallom magam, szintén örökre.
2012. május 18. 19:47
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
A kedvenc sztárom már 2008-óta Miley Cyrus. Hihetetlenül szeretem őt, mert gyönyörű hangja van, és csodálatás személyisége, segít másokon, kedves a rajongóival, és tele van szeretettel. A dalszövegei nagyon közel állnak hozzám. Akármilyen ballépést is követett el az életében, tudom hogy ő sem tökéletes, mindenki hibázhat, ezért nem ítélem el, továbbra is az egyik legnagyobb énekesnőek tartom, és szuper színésznő is, ezt a Hannah Montanán kívül a The Last Songban is bebizonyította. Remélem még sokáig okot ad arra hogy szeressem őt.
I'm a SMILER forever♥. ;D
I'm a SMILER forever♥. ;D
2012. május 18. 19:59
CL
2010-óta. Azért szeretem mert nagyon jól tud táncolni, énekelni és rappelni, bandájával(2NE1) sokat adományoznak. Másik nagy kedvencem G-Dragon.
2011-óta szeretem. Ő is nagyon jól tud rappelni, énekelni és táncolni. Világ leghelyesebb pasija.
Ő is szokott a bandájával(BIGBANG) adományozni.
2NE1&BIGBANG 4ever
2012. május 19. 18:13
Nekem Rey Mysterio (sokan nem tudják ki ő, mert pankátor). Mindenesetre én azért imádom! Egy 2-3 hónapja "ismertem meg". Imádom a zenéjét, a moudulatait, őt magát a civil, és a ringbeli énjét.
2012. augusztus 26. 10:03
Alex Gaskarth. Januárban ismertem meg, azért szeretem mert ő irja a legjobb dalokat, ő mondja a legszebb idézeteket, bátorit hogy kövesd az álmod és persze nagyon jóképű is.
2012. augusztus 26. 10:16
Nekem James Roday, habár nem rég hallottam róla de már a legelső alkalommal mikor láttam a Psych-ban már akkor nagyon szimpi volt.
Nagyon vicces, és még jól is néz ki.
2012. augusztus 26. 11:47
Nekem Matt Lanter. Lenyűgözően tehetséges és imádnivaló.
2012. augusztus 26. 23:23
Lauri Ylönen,a The Rasmus énekese.Lassan 5 éve tart a rajongás,hogy miért arról rengeteget tudnék írni,de röviden szólva ő az én őrangyalom,ha bármi gondom van tudom hogy hozzá fordulhatok,vagyis pontosabban a dalaihoz,úgy érzem vezet az utamon hogy jó irányban haladjak.
2012. szeptember 06. 04:39
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ez egy vicces dolog. 22 éves vagyok, és eleddig még egyszer sem tapasztaltam afféle rajongást, mint amilyennel jelen pillanatban Jennifer Lawrence iránt viseltetek.
Iszonyat szégyellem például, hogy ennek az éhezős viadalás cirkusznak kellett megtörténnie ahhoz, hogy észrevegyem. Nem követtem rendszeresen a pár éves mozikat, úgyhogy A hallgatás törvényét is csak kb. idén februárban láttam. (Rajongásom kezdete tehát nagyjából akkorra tehető.) Aztán a Megváltást. Aztán az összes többi filmjét, szereplését, interjúját, amire rá tudtam tenni a kezem.
Miért ez a nagy mánia?
Mert Jennifer nem csak egy jófej sztárocska. Vagy egy jó színésznő. Vagy egy felkapott attraktív híresség. Ő ezeket mind egy az egyben testesíti meg. Nagyon komoly jelenléte van a vásznon, és olyan szinten tud érzelmeket közvetíteni a tekintetével, amit kevés - és főleg nem ilyen fiatal - színésznél tapasztaltam. Autentikussá teszi a szerepeit. Elcsépelt már az Oscar-jelölését emlegetni, de azt se azért kapta, mert Kukutyinban zabot hegyezett. A csaj tud valamit, ezt még a laikusok is elismerik.
Aki pedig látta az interjúit, az tudja, hogy mi a másik oka a megmagyarázhatatlan mértékű rajongásnak. Jennek egyszerűen hiányzik az a szűrőberendezés, ami normál esetben az agy és a száj közti csatornán helyezkedik el. Mindig kimondja azt, amire épp gondol. És ez leginkább komikus helyzeteket teremt, főleg amikor az erdőben való vécézési szokásai kerülnek elő, vagy az, ahogy önmagát egy chihuahuához hasonlítja.
Mindezen túl azért áttűnik egy egészséges önbizalom keverve némi kellemes önkicsinylő humorral, és egy józan rálátás a show bizniszre. A megemelkedett médiaérdeklődés és paparazzo-hullámok ellenére Jennifer megőrizte azt az alázatosságot, amivel tudomásul veszi, hogy mennyire szerencsés helyzetben van, amiért fiatal kora ellenére agyonkeresi magát egy olyan szakmával, amit imád, és ami olykor hónapokig tartó szabadságot engedményez neki. A sikerei is arra sarkallják, hogy még keményebben dolgozzon.
A bulvársajtó pedig láthatólag nemigen tud mit kezdeni vele. Olykor fel-felröppennek egy-egy huszadrangú pletykalapban vajmi hírecskék, de a fotósok által összeszedett eddigi egyik legnagyobb szenzáció az volt, amikor káposztát vásárolt a bevásárlóközpontban. Nem él kicsapongó életet, nem beszél a magánéletéről (ez talán az egyetlen tabu nála). Alapvetően nem keresi a bajt. Néha még udvariasan válaszol is a fotósok által utánakiabált kérdésekre.
Mellesleg nem elhanyagolandó részlet, hogy eddig még nem találtam olyan rajongnivaló sztárt, aki ilyen közel állna hozzám korban. Jennifer jött, látott, és megfőzött.
Elfogadom, hogy nem tökéletes mint ember, és még nem tett le annyit színészileg az asztalra, hogy a legnagyobbakkal emeljük egy magasságba. De tisztelem őt azért, aki, és mindenekelőtt izgatottan várom, hogy mikor láthatom viszont a mozivásznon egy új szerepben.
Regényemet itt lassacskán bevégezve röviden: tinédzseri rajongással imádom ezt a lyányt/nőt, aki egyszerre tud vérprofiként és egy 12 éves hebehurgya kölyökként viselkedni. És úgy érzem ez a fellángolás még egy pár évtizedig nem fog lankadni.
Iszonyat szégyellem például, hogy ennek az éhezős viadalás cirkusznak kellett megtörténnie ahhoz, hogy észrevegyem. Nem követtem rendszeresen a pár éves mozikat, úgyhogy A hallgatás törvényét is csak kb. idén februárban láttam. (Rajongásom kezdete tehát nagyjából akkorra tehető.) Aztán a Megváltást. Aztán az összes többi filmjét, szereplését, interjúját, amire rá tudtam tenni a kezem.
Miért ez a nagy mánia?
Mert Jennifer nem csak egy jófej sztárocska. Vagy egy jó színésznő. Vagy egy felkapott attraktív híresség. Ő ezeket mind egy az egyben testesíti meg. Nagyon komoly jelenléte van a vásznon, és olyan szinten tud érzelmeket közvetíteni a tekintetével, amit kevés - és főleg nem ilyen fiatal - színésznél tapasztaltam. Autentikussá teszi a szerepeit. Elcsépelt már az Oscar-jelölését emlegetni, de azt se azért kapta, mert Kukutyinban zabot hegyezett. A csaj tud valamit, ezt még a laikusok is elismerik.
Aki pedig látta az interjúit, az tudja, hogy mi a másik oka a megmagyarázhatatlan mértékű rajongásnak. Jennek egyszerűen hiányzik az a szűrőberendezés, ami normál esetben az agy és a száj közti csatornán helyezkedik el. Mindig kimondja azt, amire épp gondol. És ez leginkább komikus helyzeteket teremt, főleg amikor az erdőben való vécézési szokásai kerülnek elő, vagy az, ahogy önmagát egy chihuahuához hasonlítja.
A bulvársajtó pedig láthatólag nemigen tud mit kezdeni vele. Olykor fel-felröppennek egy-egy huszadrangú pletykalapban vajmi hírecskék, de a fotósok által összeszedett eddigi egyik legnagyobb szenzáció az volt, amikor káposztát vásárolt a bevásárlóközpontban. Nem él kicsapongó életet, nem beszél a magánéletéről (ez talán az egyetlen tabu nála). Alapvetően nem keresi a bajt. Néha még udvariasan válaszol is a fotósok által utánakiabált kérdésekre.
Mellesleg nem elhanyagolandó részlet, hogy eddig még nem találtam olyan rajongnivaló sztárt, aki ilyen közel állna hozzám korban. Jennifer jött, látott, és megfőzött.
Elfogadom, hogy nem tökéletes mint ember, és még nem tett le annyit színészileg az asztalra, hogy a legnagyobbakkal emeljük egy magasságba. De tisztelem őt azért, aki, és mindenekelőtt izgatottan várom, hogy mikor láthatom viszont a mozivásznon egy új szerepben.
Regényemet itt lassacskán bevégezve röviden: tinédzseri rajongással imádom ezt a lyányt/nőt, aki egyszerre tud vérprofiként és egy 12 éves hebehurgya kölyökként viselkedni. És úgy érzem ez a fellángolás még egy pár évtizedig nem fog lankadni.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. szeptember 06. 07:18
Nekem mindig változó , de azért az örök kedvencek mindig megmaradnak pl.TaeYang(BIGBANG) , Hayley Williams , Trace Cyrus Bieber , Cher Lloyd , Enrique Iglesias és most van egy új kedvenc Conor Maynard
2012. szeptember 24. 20:00
|
|
LondonGirl22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 95 Csatolások: 4 Azonosító: 183780 offline
|
Április óta Harry Styles ... 1 éve pedig Avril Lavigne
2012. szeptember 26. 17:48
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Egyértelműen a Slipknot minden tagja:
0 Sid Wilson
1 Joey Jordison
2 Paul Gray (R.I.P.)
3 Chris Fehn
4 James Root
5 Craig Jones
6 Shawn Crahan
7 Mick Thomson
8 Corey Taylor
Mióta ők a kedvenceim? Nos, erre nem tudnék választ adni...
0 Sid Wilson
1 Joey Jordison
2 Paul Gray (R.I.P.)
3 Chris Fehn
4 James Root
5 Craig Jones
6 Shawn Crahan
7 Mick Thomson
8 Corey Taylor
Mióta ők a kedvenceim? Nos, erre nem tudnék választ adni...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 26. 17:49
|
david_salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 186490 offline
|
én magam vagyok és 16 éve ismerem
2012. szeptember 26. 18:13
|
|
kinga_saadevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 111 Csatolások: 33 Azonosító: 174824 offline
|
Eric Saade és 2012 01 23 15 : 00-óta a kedvencem lehet hülyén hangzik , hogy ennyire tudom de felírtam mert fantasztikus !!
2012. október 02. 23:22
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Angelina Jolie. 1998 óta. Ő minden, ami lenni szeretnék. Gyönyörű, tehetséges, szexis, elegáns, merész, csodálatos anya, boldog nő, segítőkész ember.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.