Michelle Trachtenberg @ Teen People's Young
2005. augusztus 17. 20:25
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet(tironman @ 2005, August 16. - 18:00)
Mostanában kevés a kép róla itt... 
[right][/right]
[right][/right]
Ez azért lehet, mert az otyg egy piszok lusta dög. Meg mert egyfolytában mással van elfoglalva, mint a kis drágaság képeinek pakolászása. Randa fiú és kész. Azért egy picit most akkor pótlok. A képek egy része már elég sok helyen fent van, viszont van köztük olyan is amit Hollywoodsbest (áldassék a neve) nekem rakott fel
Nem nagyon tudok mit mondani ezekről a képekről. Gyönyörű volt Michelle itt is, megint (mint mindig) és nem felejtett el mosolyogni! És én ennek nagyon örülök! (de hol van joe_r ? Már nem szereti Michelle tündöklően szép szemeit?
Szóval Michelle továbbra is nagyon
(és köszi tironman a segítséget
1 felhasználónak tetszik:
ziziblans
2005. augusztus 17. 20:33
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(otyg @ 2005, August 17. - 19:25)
Ez azért lehet, mert az otyg egy piszok lusta dög. Meg mert egyfolytában mással van elfoglalva, mint a kis drágaság képeinek pakolászása. Randa fiú és kész. Azért egy picit most akkor pótlok. A képek egy része már elég sok helyen fent van, viszont van köztük olyan is amit Hollywoodsbest (áldassék a neve) nekem rakott fel
Arany ember!
Nem nagyon tudok mit mondani ezekről a képekről. Gyönyörű volt Michelle itt is, megint (mint mindig) és nem felejtett el mosolyogni! És én ennek nagyon örülök! (de hol van joe_r ? Már nem szereti Michelle tündöklően szép szemeit?
)
)
[right][/right]
Szóval Michelle továbbra is nagyon
[right][/right]
nagyon köszi otyg a képeket!
2005. augusztus 17. 21:36
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(otyg @ 2005, August 17. - 19:25)
(de hol van joe_r ? Már nem szereti Michelle tündöklően szép szemeit?
)
[right][/right]
[right][/right]
Itt vagyok, csak lassan érek ide.
Semmi nem változott a korábbi hozzászólásom óta, továbbra is tartom, hogy nagyon szép szemei vannak.
/a képeket gondos vizsgálat után biztonságba helyeztem
Köszi a képeket mindkettőtöknek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.