Színházélmények
2010. december 31. 13:07
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem igazán szoktam színházba járni. Leginkább csak az osztállyal. A musicaleket nagyon szeretem, de leginkább netről letöltött verzióban nézem meg. Utoljára a Rómeó és Júliát láttam a barátommal. Nagyon meglepődtem, hogy vett jegyeket, mert ő nem szereti. Teljesen elvarázsolt. Zseniálisan játszottak. Szinetár Dóra tökéletesen alakította Júliát és Dolhai Attila is nagyszerű volt Rómeó szerepében. MÁZs korábban is nagy kedvencem volt, de a folyton viccelődő, bolondos Benvolio szerepében teljesen lenyűgözött. Utána el is vállaltam az adatlapjának szerkesztését.
2011. január 11. 22:46
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
A régi sulimban sokszor volt olyan lehetőség, h ingyen jegyet kaptunk valamilyen előadásra szóval voltam egy jó párszor színházban. Én nagyon szeretem, kár hogy mostanában nincsenek ilyen lehetőségek. Teljesen más mint a film, itt tulajdonképpen része lehetsz az egésznek.
2011. január 22. 12:52
Nekem első színházi élményem talán a Négyszögletű Kerekerdő volt 5-6 éves koromban a Madách színházba. Attól kezdve nagyon sok színdarabot láttam már, igazi függő vagyok!
A József és a Színes Szélesvásznú Álomkabát, a Spamalot, a Jézus Krisztus Szupersztár, és a Rómeó és Júlia mind megvannak lemezen. Sőt a Lehetsz király refrénjének a koreográfiáját tudom is fejből! xD Utoljára a Producereket láttam a Madáchban, kár, h. levették..
A József és a Színes Szélesvásznú Álomkabát, a Spamalot, a Jézus Krisztus Szupersztár, és a Rómeó és Júlia mind megvannak lemezen. Sőt a Lehetsz király refrénjének a koreográfiáját tudom is fejből! xD Utoljára a Producereket láttam a Madáchban, kár, h. levették..
2011. január 22. 14:08
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyanok is vannak, akik nem a musicalek miatt szeretik a színházat..?
2011. január 27. 17:36
Életemben egyszer voltam, a Menyasszonytáncon nemrég. Nagyon jó volt.
2011. február 22. 10:50
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Hú, többször voltam már színházban, de úgy igazából négyre emlékszek.
Mert legtöbbször még ovis koromban voltam, onnan meg csak egy előadás maradt meg, de sajnos a címére már nem emlékszem... xD Habár az azt hiszem bábelőadás volt.
Aztán a legkésőbbire, amire emlékszem, az az István, a király volt, sulival mentünk, és imádtam
. Majdnem mindenki halálra unta magát, de nekem nagyot tetszett
.
A Leányvásár a következő, amire emlékszem, a négy közül ez maradt meg bennem a legjobban, és ezt is szerettem a legjobban
. Anyuval néztük meg még tavaly tavasz környékén, és juj, nagyon imádtam!!
Aztán legutoljára, múlthét csütörtökön (febr. 17.) voltam színházban, a Csárdáskirálynőn.
Mindig is imádtam, emlékszem kiskoromban megvolt kazin és gyakran ezt néztem
. Ami nem tetszett benne, az az, hogy megváltoztatták a dalok szövegeit, és ezzel csökkentették az élményt... pedig úgy vártam a 'Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád' részt
. Viszont a szereplők tetszettek, csak a főszereplő pasija nem, ő nagyon nem jött be nekem...
Az egyik vágyam, hogy a Macskákat láthassam színházban! Kár, hogy az eredetit már nem láthatom, de bármilyen változatot szívesen megnéznék.
Aztán a legkésőbbire, amire emlékszem, az az István, a király volt, sulival mentünk, és imádtam
A Leányvásár a következő, amire emlékszem, a négy közül ez maradt meg bennem a legjobban, és ezt is szerettem a legjobban
Aztán legutoljára, múlthét csütörtökön (febr. 17.) voltam színházban, a Csárdáskirálynőn.
Az egyik vágyam, hogy a Macskákat láthassam színházban! Kár, hogy az eredetit már nem láthatom, de bármilyen változatot szívesen megnéznék.
2011. május 16. 17:59
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Tegnap újra elmentem a Rómeó és Júlia musicalre, mert öcsém osztálya azt nézte meg és hónapokkal ezelőtt szóltam, hogy én is velük megyek.
Akkor még nem lehetett tudni milyen lesz a szereposztály. Sajnos most nem volt olyan szerencsém, mint karácsonykor. Akkor az eredeti szereposztásban láttam, de most a jelentősebb szereplők közül csak Rómeót alakította Dolhai Attila, a többi szerepet nem a DVD-re felkerült színészek játszották. Nem baj azért így is nagyon jó volt, de azért a Dolhai-Bereczki-MÁZs-Szinetár felállás fényévekkel jobb.
2014. július 01. 17:01
Rengetegszer főleg sulival...A Kolibri Színház a kedvencem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: