Sziasztok
A hírek szerint Chad Michael Murray (Lucas) és Hilarie Burton (Peyton) a 7. évados megújítás ellenére távozhat a One Tree Hill-bõl. Hivatalos infó nincs még, de Burton intézett egy szimpatikus kétperces videóüzenetet a rajongókhoz (kattkatt), melyben elmondja, hogy ha lenne “kreatív kontrollja” a sorozat felett, 1000 évig is maradna, azonban nincs…
Nah mit szóltok?
Forrás: sorozatjunkie
Chad M. Murry és Hilarie Burton kiszáll az One Tree Hill-böl
2009. március 07. 14:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. March 7. - 12:59)
Én mindkettõt sajnálom, de még mindig jobb mintha Sophia hagyná ott a sorozatot. Õ a kedvencem.
Igen de én pl a Sophia & Chad vonalat szerettem benne
2009. március 09. 19:42
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Én mindkettõt sajnálom, de még mindig jobb mintha Sophia hagyná ott a sorozatot. Õ a kedvencem.
Nekem is Sophia a kedvencem!
2009. március 30. 15:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
-------------------------------------------------------------------------------------
A találgatásoknak vége. Chad nem választotta a sorozat elhagyását. Kirúgták belõle. Azért, hogy egy kicsit szabadabbra engedjék a gyeplõt, a hatodik szezon alatt Chad M. Murray rendezett és írt egy epizódot. A hetedik szezonra a fiatalember gázsiemelést kért. Ez már sok volt a producereknek és a CW csatornának.
Bennfenktesek szerint a csatorna nehéz szívvel engedi el a sorozat fiatal sztárját, de kénytelenek tõle megválni. Chad egy videóval kéri a rajongókat, hogy próbálják visszaszerezni a helyét a One Tree Hillben. Ha sokat akar a szarka...
Hilarie Burton szintén kiszáll, de õ sem magától. Chad miatt. A készítõk úgy gondolták, hogy a párost együtt írják ki a sorozatból.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pff... végleg elveszett a reményem a Lucas & Brooke párosra... pedig reménykedtem... nagyon reménykedtem... õrülten reménykedtem

A találgatásoknak vége. Chad nem választotta a sorozat elhagyását. Kirúgták belõle. Azért, hogy egy kicsit szabadabbra engedjék a gyeplõt, a hatodik szezon alatt Chad M. Murray rendezett és írt egy epizódot. A hetedik szezonra a fiatalember gázsiemelést kért. Ez már sok volt a producereknek és a CW csatornának.
Bennfenktesek szerint a csatorna nehéz szívvel engedi el a sorozat fiatal sztárját, de kénytelenek tõle megválni. Chad egy videóval kéri a rajongókat, hogy próbálják visszaszerezni a helyét a One Tree Hillben. Ha sokat akar a szarka...
Hilarie Burton szintén kiszáll, de õ sem magától. Chad miatt. A készítõk úgy gondolták, hogy a párost együtt írják ki a sorozatból.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pff... végleg elveszett a reményem a Lucas & Brooke párosra... pedig reménykedtem... nagyon reménykedtem... õrülten reménykedtem
2009. március 30. 19:38
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Néhány rész erejéig mind Chad mind Hillarie viszatér! DE nem lesznek állandó szereplõk!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is imádtam a Lucas & Brooke szálat! Végig reménykedtem .......
Én már láttam az útolsó rész forgatásán a képeket és téélleg nincs már remény a Lucas & Brooke dolognak!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is imádtam a Lucas & Brooke szálat! Végig reménykedtem .......
Én már láttam az útolsó rész forgatásán a képeket és téélleg nincs már remény a Lucas & Brooke dolognak!
2009. augusztus 23. 21:24
|
|
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline
|
Hát ja ...nekem is õ a kedvencem
Idézet(Brittany20 @ 2009. March 7. - 14:41)
Igen de én pl a Sophia & Chad vonalat szerettem benne 
Egyetértek...én végig reménykedtem h együtt lesznek de sajna nem
2009. augusztus 24. 00:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hmmm. Ez azért fura. Chad és Hilarie is nagyban hozzájárult a OTH sikeréhez. Akárcsak Sophia (nekem is abszolút kedvencem
).
Azon kívül a sorozat mindig is Brooke - Lucas - Peyton szerelmi életérõl szólt leginkább. Na jó, nemcsak arról, de a fõ szál az volt
Mit fognak kitalálni ezután? Nem tudom, hogy lesz-e ugyanolyan nézettsége, mint az eddigi évadban. Már pedig ha nem lesz, akkor tudjuk hova fog kerülni az egész OTH.
Azon kívül a sorozat mindig is Brooke - Lucas - Peyton szerelmi életérõl szólt leginkább. Na jó, nemcsak arról, de a fõ szál az volt
Mit fognak kitalálni ezután? Nem tudom, hogy lesz-e ugyanolyan nézettsége, mint az eddigi évadban. Már pedig ha nem lesz, akkor tudjuk hova fog kerülni az egész OTH.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: