Sziasztok
A hírek szerint Chad Michael Murray (Lucas) és Hilarie Burton (Peyton) a 7. évados megújítás ellenére távozhat a One Tree Hill-bõl. Hivatalos infó nincs még, de Burton intézett egy szimpatikus kétperces videóüzenetet a rajongókhoz (kattkatt), melyben elmondja, hogy ha lenne “kreatív kontrollja” a sorozat felett, 1000 évig is maradna, azonban nincs…
Nah mit szóltok?
Forrás: sorozatjunkie
Chad M. Murry és Hilarie Burton kiszáll az One Tree Hill-böl
2009. március 07. 14:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(Rap4ever8 @ 2009. March 7. - 12:59)
Én mindkettõt sajnálom, de még mindig jobb mintha Sophia hagyná ott a sorozatot. Õ a kedvencem.
Igen de én pl a Sophia & Chad vonalat szerettem benne
2009. március 09. 19:42
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Én mindkettõt sajnálom, de még mindig jobb mintha Sophia hagyná ott a sorozatot. Õ a kedvencem.
Nekem is Sophia a kedvencem!
2009. március 30. 15:32
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
-------------------------------------------------------------------------------------
A találgatásoknak vége. Chad nem választotta a sorozat elhagyását. Kirúgták belõle. Azért, hogy egy kicsit szabadabbra engedjék a gyeplõt, a hatodik szezon alatt Chad M. Murray rendezett és írt egy epizódot. A hetedik szezonra a fiatalember gázsiemelést kért. Ez már sok volt a producereknek és a CW csatornának.
Bennfenktesek szerint a csatorna nehéz szívvel engedi el a sorozat fiatal sztárját, de kénytelenek tõle megválni. Chad egy videóval kéri a rajongókat, hogy próbálják visszaszerezni a helyét a One Tree Hillben. Ha sokat akar a szarka...
Hilarie Burton szintén kiszáll, de õ sem magától. Chad miatt. A készítõk úgy gondolták, hogy a párost együtt írják ki a sorozatból.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pff... végleg elveszett a reményem a Lucas & Brooke párosra... pedig reménykedtem... nagyon reménykedtem... õrülten reménykedtem

A találgatásoknak vége. Chad nem választotta a sorozat elhagyását. Kirúgták belõle. Azért, hogy egy kicsit szabadabbra engedjék a gyeplõt, a hatodik szezon alatt Chad M. Murray rendezett és írt egy epizódot. A hetedik szezonra a fiatalember gázsiemelést kért. Ez már sok volt a producereknek és a CW csatornának.
Bennfenktesek szerint a csatorna nehéz szívvel engedi el a sorozat fiatal sztárját, de kénytelenek tõle megválni. Chad egy videóval kéri a rajongókat, hogy próbálják visszaszerezni a helyét a One Tree Hillben. Ha sokat akar a szarka...
Hilarie Burton szintén kiszáll, de õ sem magától. Chad miatt. A készítõk úgy gondolták, hogy a párost együtt írják ki a sorozatból.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Pff... végleg elveszett a reményem a Lucas & Brooke párosra... pedig reménykedtem... nagyon reménykedtem... õrülten reménykedtem
2009. március 30. 19:38
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Néhány rész erejéig mind Chad mind Hillarie viszatér! DE nem lesznek állandó szereplõk!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is imádtam a Lucas & Brooke szálat! Végig reménykedtem .......
Én már láttam az útolsó rész forgatásán a képeket és téélleg nincs már remény a Lucas & Brooke dolognak!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Én is imádtam a Lucas & Brooke szálat! Végig reménykedtem .......
Én már láttam az útolsó rész forgatásán a képeket és téélleg nincs már remény a Lucas & Brooke dolognak!
2009. augusztus 23. 21:24
|
|
zanessaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 69715 offline
|
Hát ja ...nekem is õ a kedvencem
Idézet(Brittany20 @ 2009. March 7. - 14:41)
Igen de én pl a Sophia & Chad vonalat szerettem benne 
Egyetértek...én végig reménykedtem h együtt lesznek de sajna nem
2009. augusztus 24. 00:53
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hmmm. Ez azért fura. Chad és Hilarie is nagyban hozzájárult a OTH sikeréhez. Akárcsak Sophia (nekem is abszolút kedvencem
).
Azon kívül a sorozat mindig is Brooke - Lucas - Peyton szerelmi életérõl szólt leginkább. Na jó, nemcsak arról, de a fõ szál az volt
Mit fognak kitalálni ezután? Nem tudom, hogy lesz-e ugyanolyan nézettsége, mint az eddigi évadban. Már pedig ha nem lesz, akkor tudjuk hova fog kerülni az egész OTH.
Azon kívül a sorozat mindig is Brooke - Lucas - Peyton szerelmi életérõl szólt leginkább. Na jó, nemcsak arról, de a fõ szál az volt
Mit fognak kitalálni ezután? Nem tudom, hogy lesz-e ugyanolyan nézettsége, mint az eddigi évadban. Már pedig ha nem lesz, akkor tudjuk hova fog kerülni az egész OTH.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: