nagyon jó volt az egész, végre vki akinek élõben is ugyanolyan hangja van mint a lemezeken, imádom
Koncertélmények
2011. május 18. 17:05
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Nem sorolom fel az összes koncertet, amin életemben voltam, csak kiemelem a legfontosabbakat
Kispál és a Borz - életem legelső koncertélménye, király volt!
Tankcsapda - nem vagyok oda értük, csak egyszer voltam koncertjükön, viszont ott ismerkedtem meg a barátommal
Road - mit mondhatnék? voltam vagy 80 koncertjükön, mindegyik egy élmény és hatalmas buli
Dalriada - imádom őket, a koncertjeik fantasztikusak, ma már pedig nálunk hagyomány, hogy felmegyünk Pestre az éves februári Diezeles koncertjükre. Két éve pedig megpengettem koncert közben a Pisti basszgitárját szóval ennyííí
Nightwish - a debreceni koncertjükre sikerült eljutnom. Fantasztikus volt!
Kispál és a Borz - életem legelső koncertélménye, király volt!
Tankcsapda - nem vagyok oda értük, csak egyszer voltam koncertjükön, viszont ott ismerkedtem meg a barátommal
Road - mit mondhatnék? voltam vagy 80 koncertjükön, mindegyik egy élmény és hatalmas buli
Dalriada - imádom őket, a koncertjeik fantasztikusak, ma már pedig nálunk hagyomány, hogy felmegyünk Pestre az éves februári Diezeles koncertjükre. Két éve pedig megpengettem koncert közben a Pisti basszgitárját szóval ennyííí
Nightwish - a debreceni koncertjükre sikerült eljutnom. Fantasztikus volt!
2011. május 18. 20:25
Külfölfin még nem nagyon voltam, Sting-en voltam csak, eddig amire emlékszem magyar , az TNT, IHM...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: