Lola
2005. augusztus 14. 03:09
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Freeze kérte, pedig neki már megvannak
1 felhasználónak tetszik:
Sweet Dreams
2005. augusztus 14. 20:43
Ez a gyönyörűség nagyon hasonlít Alizee-re!
csaknem rokona?
csaknem rokona?
2005. augusztus 14. 21:09
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Nem, nem rokona Alizée-nek, lévén Lola magyar. Énekesnő.
Szép is, a hangja is tetszik, legalábbis nekem mindenképpen.
Bővebben majd Winettou kifejti, mit kell még róla tudni.
Köszönet a képekért.
Szép is, a hangja is tetszik, legalábbis nekem mindenképpen.
Bővebben majd Winettou kifejti, mit kell még róla tudni.
Köszönet a képekért.
2005. augusztus 14. 21:27
jaj tényleg oda is van írva, hogy magyar! de akkor miért franciás a neve?
2005. augusztus 15. 03:38
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Lola életében először 1995-ben, Lengyelországban állt színpadon, egy nemzetközi gyermekfesztiválon. Ezen a fesztiválon második helyezést ért el. Azóta Lengyelországban hét alkalommal lépett fel különféle fesztiválokon. A Magyar Rádió által szinte az összes környező országban énekelt versenyeken. Montenegroban, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában. Boszniában és Szerbiában első helyezést ért el. Lola nagyon fiatalon kezdte a versenyzést, de ezeken a fesztiválokon rengeteg tapasztalatot szerzett.
Eddigi legnagyobb esemény az életében, 1998-ban volt, amikor 50000 ember előtt, az akkori Népstadionban Ő énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon, népviseletben.
2000-ben egy időre abba hagyta az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott. Miután meggyógyult, énektanárhoz járt. Itt ismerkedett meg a komoly zenével. Azóta már regionális énekversenyeken is rész vett, ahol Jazz kategóriában 1. helyzést ért el.
Lolának eddig egy nagylemeze jelent meg (2001-ben) Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola "Szerelem" című dalát olyan illusztris producer páros készítette, mint az Artisjus díjas Rakonczai Viktor, aki 1997-ben már képviselhette szerzeményével Magyarországot a dublini Eurovíziós dalfesztiválon, -az akkori V. I. P együttesel-, ahol 12. helyezést értek el. Legutóbbi munkái, közé tartozik Zséda új nagylemeze ill. a "Csudafilm" zenéjének megírása.A producer páros másik tagja a New York-ban élő Ifj. Malek Miklós, aki már többek között Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val, Avril Lavigne-el is dolgozott.
Lengyelország (Jarocin)
* 1996. 2. helyezett
* 1997. 1.
* 1998. különdíjas
* 2000. különdíjas
* 2001. különdíjas
* 2003. különdíjas
Bosznia Hercegovina
* 2003. 1 helyezett
* 2004. különdíjas
Vajdaság
* 2004. 1 helyezett
Montenegró
* 2002. különdíjas
Szlovénia
* 2002. különdíjas
Lola kedvencei:
* Film: Shrek1-2, Skarlát betű, Leon a profi
* Színész: Antonio Banderas, Gary Oldman
* Színésznő: Emma Thomson, Natalie Portman
* Énekes: Ákos, Robbie Williams, Szabó Leslie
* Énekesnő: Mariah Carey, Cserháti Zsuzsa
* Együttes: Sum 41, Good Charlotte, Maroon 5
* Könyv: Harry Potter
Jó ennek a Robi gyereknek, Alizéenek is kedvence.
Kis kiegészítés, ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem.
Eddigi legnagyobb esemény az életében, 1998-ban volt, amikor 50000 ember előtt, az akkori Népstadionban Ő énekelte a Himnuszt az Atlétikai Európa Bajnokságon, népviseletben.
2000-ben egy időre abba hagyta az éneklést, mert súlyos hangszalaggyulladást kapott. Miután meggyógyult, énektanárhoz járt. Itt ismerkedett meg a komoly zenével. Azóta már regionális énekversenyeken is rész vett, ahol Jazz kategóriában 1. helyzést ért el.
Lolának eddig egy nagylemeze jelent meg (2001-ben) Ditti néven. Jelenleg a Magneoton kiadó előszerződtetett művésze. Lola "Szerelem" című dalát olyan illusztris producer páros készítette, mint az Artisjus díjas Rakonczai Viktor, aki 1997-ben már képviselhette szerzeményével Magyarországot a dublini Eurovíziós dalfesztiválon, -az akkori V. I. P együttesel-, ahol 12. helyezést értek el. Legutóbbi munkái, közé tartozik Zséda új nagylemeze ill. a "Csudafilm" zenéjének megírása.A producer páros másik tagja a New York-ban élő Ifj. Malek Miklós, aki már többek között Jennifer Lopez-zel, Anastacia-val, Avril Lavigne-el is dolgozott.
Lengyelország (Jarocin)
* 1996. 2. helyezett
* 1997. 1.
* 1998. különdíjas
* 2000. különdíjas
* 2001. különdíjas
* 2003. különdíjas
Bosznia Hercegovina
* 2003. 1 helyezett
* 2004. különdíjas
Vajdaság
* 2004. 1 helyezett
Montenegró
* 2002. különdíjas
Szlovénia
* 2002. különdíjas
Lola kedvencei:
* Film: Shrek1-2, Skarlát betű, Leon a profi
* Színész: Antonio Banderas, Gary Oldman
* Színésznő: Emma Thomson, Natalie Portman
* Énekes: Ákos, Robbie Williams, Szabó Leslie
* Énekesnő: Mariah Carey, Cserháti Zsuzsa
* Együttes: Sum 41, Good Charlotte, Maroon 5
* Könyv: Harry Potter
Jó ennek a Robi gyereknek, Alizéenek is kedvence.
Kis kiegészítés, ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem.
2005. augusztus 15. 23:07
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 15. - 21:30)
Hehe, de szerintem most rosszul gondolod. De majd Hokuszpok kijavít ha tévedtem. De mondjuk ez a mondat nekem mást mond:
"ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem."
2005. augusztus 15. 23:15
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(Devil @ 2005, August 15. - 22:07)
Hehe, de szerintem most rosszul gondolod. De majd Hokuszpok kijavít ha tévedtem. De mondjuk ez a mondat nekem mást mond:
"ha újra fog működni a szerver felteszem azt az 5 videót, amit eddgi sikerült róla készítenem."

[right][/right]
[right][/right]
hoki a tv-ből felvett vidjeiről beszélt:]
2005. augusztus 15. 23:28
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(tironman @ 2005, August 15. - 23:15)
hoki a tv-ből felvett vidjeiről beszélt:]
[right][/right]
[right][/right]
Devil, csak nem egy 5részes hoki-lola homevideót vártál?
2005. augusztus 16. 00:04
|
Devil |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 1726 Csatolások: 982 Azonosító: 921 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 15. - 22:28)
Devil, csak nem egy 5részes hoki-lola homevideót vártál?

[right][/right]
[right][/right]
Neem, azért azt nem, csak gondoltam ismeri a csajszit... De ha nem hát nem, elfogadom, hogy én vesztettem
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.