Szereted a telet és a havat?
2012. november 24. 13:56
Én szeretem a telet, és a havat is. Szerintem szép.
2012. november 25. 20:51
|
|
marika1997:$Selenator:$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 2666 Csatolások: 36 Azonosító: 129254 offline
|
Én szeretem, csak egy dolog van, amit utálok benne, mégpedig a hideg.
2012. november 25. 23:35
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Imádom, a hideggel együtt. Olyan gyönyörű, mikor a hó elkezd szitálni a növényekre, és azok ezüstösen csillognak...
2012. december 02. 17:25
|
|
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline
|
Persze szeretem a telet a hideg ellenére is. Végül is az ősz utolsó hónapjában születtem és akkor sincs valami meleg,talán ezért.De én még mindig jobbnak tartom azt,hogy hideg legyen,mint,hogy nagyon meleg.A hidegben fel lehet öltözni,a melegben viszont egy idő után elfogy amit le lehet venni.A hóesés a kedvencem a télben.Egyszerűen szeretek a hólepte tájban,növényekben,fákban gyönyörködni!!Úgyhogy én is a " tél rajongói" közé tartozok!!
1 felhasználónak tetszik:
Barbuush
2012. december 27. 21:49
Utálom. Egyáltalán semmi szép nincs benne...
Vagy lefagy a lábad, vagy totyoghatsz a latyakban, arról nem is beszélve hogy utána mennyi sár van...:S
Meg az sem esik jól, amikor jó szerint pofánb*sznak a jeges kutyasz*ros hónak nevezett jégtömbbel...
Vagy lefagy a lábad, vagy totyoghatsz a latyakban, arról nem is beszélve hogy utána mennyi sár van...:S
Meg az sem esik jól, amikor jó szerint pofánb*sznak a jeges kutyasz*ros hónak nevezett jégtömbbel...
2013. január 06. 13:28
Attól függ... A nagyon hideg telet utálom, főleg ha busszal kell suliba mennem, mert akkor odafagyok a betonra, annyira hideg van (bár még nem fordult elő
) a havat csak akkor szeretem, ha össze lehet gyúrni és nem porlik szét, ha felveszek egy maroknyit...
2013. január 07. 21:28
Szerintem mint minden évszaknak a télnek is megvan a maga varázsa..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.