The Lion King / Az oroszlánkirály (1994)
2009. február 19. 15:24
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
boocherhix,
Sally Sparrow,
nicol bellox,
hana001,
duracell,
Heetella,
alvin88864,
standoffan
2009. június 17. 14:39
|
|
ChristinaYoungbloodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.31. Hozzászólás: 65 Csatolások: 35 Azonosító: 56744 offline
|
Sosem felejtem el, mikor moziban megnéztük a szülõk nem gyõzték vigasztalni a csemetéjüket (köztük anya is minket öcsémmel) mikor Mufasa meghalt!
Szép történet!
Pumba és Timon nagyon jók együtt!
2010. április 09. 14:58
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
még
Nala, Rafiki, Simba
olyan jó film volt
olyan jó film volt
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. április 09. 15:08
|
|
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline
|
a világ legcsodálatosabb meséje
ezt minden gyereknek látni kell a jövőben is
Sally Sparrow
2010. április 09. 15:54
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (viraag @ 2010.04.09. 15:08)
Én is ezen a véleményen vagyok
nicol bellox
2010. augusztus 02. 13:03
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (viraag @ 2010.04.09. 15:08)
Én is egyetértek
Nagyon jó mese , imádom
Köszi a képeket
nicol bellox
2010. augusztus 02. 13:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kedvenc Disneym, köszönet a képekért.
2010. augusztus 02. 15:48
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Ez 1 gyönyörű mese,akárhányszor megnézem mindig sírok rajta!!!
Nagyon köszi a képeket!
Nagyon köszi a képeket!
nicol bellox
2011. január 14. 16:42
Kedvenc Disney mesém.Első és a második része is!!Imádom
nicol bellox
2011. augusztus 09. 13:25
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
A legesleggyönyörűbb mese amit valaha láttam!!! Örök kedvencem, már vagy 1000x láttam, de sose unom meg , és nem is akarom
Annyiraa de annyira IMÁDOM !!! Egyébként erre a mesére nincs is más szó, csak hogy :CSODÁLATOS,GYÖNYÖRŰ
Sokszor könnybe lábad a szemem amikor nézem, mert nagyon megható, teljesen átélem a mesét
A dalok is nagyon szépek benne, olyan szívhez szólóak
És nekem akárki akármit mond eddig nálam még egy rajzfilm sem tudta lekörözni az Oroszlánkirályt! Nem azt mondom, biztos hogy vannak viccesebb meg romantikusabb mesék is, és van is egy csomó amit még szeretek, de akárhányszor megnézem, ez a mese még mindig rabul tud ejteni
Nem tudom mi lehet a varázsa, de szerintem azért olyan jó mert szinte minden megtalálható benne : humor, kaland, dráma, szerelem, szóval úgy ahogy van 100% !
Azt szeretem a disney mesékbe, hogy tényleg olyan életszerű a grafikájuk. Pont olvastam hogy az elkészítése előtt páran kimentek Afrikába hogy ott tanulmányozzák az oroszlánok eredeti környezetét, mozgását. Sajnos a mai mesékben ilyeneknek már nyoma sincs, olyan figurákat meg storykat találnak ki hogy a hajam néha égnek áll tőle! És sajna ezt nyomatják a gyerekeknek! :/
Ha rajtam múlna biztos kitiltanám ezt a szemetet a tévéből és csak disney meg dreamworks mesék mennének, de sajna erre nincs lehetőség :/
De az oroszlánkirály akkor is örök kedvenc, és szerintem ezt még az unokáim is szívesen nézni fogják majd, legalábbis remélem
Sokszor könnybe lábad a szemem amikor nézem, mert nagyon megható, teljesen átélem a mesét
A dalok is nagyon szépek benne, olyan szívhez szólóak
És nekem akárki akármit mond eddig nálam még egy rajzfilm sem tudta lekörözni az Oroszlánkirályt! Nem azt mondom, biztos hogy vannak viccesebb meg romantikusabb mesék is, és van is egy csomó amit még szeretek, de akárhányszor megnézem, ez a mese még mindig rabul tud ejteni
Nem tudom mi lehet a varázsa, de szerintem azért olyan jó mert szinte minden megtalálható benne : humor, kaland, dráma, szerelem, szóval úgy ahogy van 100% !
Azt szeretem a disney mesékbe, hogy tényleg olyan életszerű a grafikájuk. Pont olvastam hogy az elkészítése előtt páran kimentek Afrikába hogy ott tanulmányozzák az oroszlánok eredeti környezetét, mozgását. Sajnos a mai mesékben ilyeneknek már nyoma sincs, olyan figurákat meg storykat találnak ki hogy a hajam néha égnek áll tőle! És sajna ezt nyomatják a gyerekeknek! :/
Ha rajtam múlna biztos kitiltanám ezt a szemetet a tévéből és csak disney meg dreamworks mesék mennének, de sajna erre nincs lehetőség :/
De az oroszlánkirály akkor is örök kedvenc, és szerintem ezt még az unokáim is szívesen nézni fogják majd, legalábbis remélem
2011. augusztus 18. 10:03
Mindenidők legjobb meséje, a mai napig szívesen megnézem, akár bármilyen nyelven, mert a magyar szinkronját már kívülről fújom annyiszor láttam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.