Na én is utolértem a sorozatot a darával
Én szeretem a Brulian párost, annak ellenére, hogy régen szerettem Brukas-t, de végeredményben örülök, h a végére Lucas Peyton mellett kötött ki és Brooke meg megkapta Julian-t
Bár mindennek ellenére az én nagy kedvencem mindig is a Naley páros marad, nagyon aranyosak együtt, főleg Jamie-vel kiegészítve

hihetetlenül imádom azt a kissrácot, szinte az első pillanattól fogva a szívembe lopta magát és azóta is a top kedvencek között van
Bár a Lucas-féle okosságok nekem is hiányoznak, de ez leginkább a 7. évadban volt észrevehető., ami hát nem volt igazán a sorozat fénypontja, bár a vége felé már egész szépen felmásztak a hullámvölgyre, a sorozatzáró meg pláne ütős volt.
A 8. évad nagyon tetszik, még azt is meg merem kockáztatni, hogy mostanra már tudták kompenzálni Leyton hiányát, bár az azért rosszul jött ki, hogy nem voltak ott az esküvőn.
A főcím visszatérésének meg örülök, még ha nem is mindegyik feldolgozás tetszik (sőt vagy a fele nem

) de még mindig jobban feldobja a sorozat hangulatát, mint a sima logós részkezdés.
Azon meg azért kuncogtam egy sort, hogy
a sorozat történelme során, kb majdnem mindenki, minimum egyszer majdnem meghalt