One Tree Hill / Tuti Gimi (2003-2012)
2009. június 17. 20:57
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Képzeljétek idén nem jelölték a Teen Choice Awards -ra a sorozatot...rohadt dühös lettem..és tökre nem értem hiszen a 6.évad volt a legizgalmasabb legdrámaibb éve a sorozatnak..rohadt állatok
2009. június 17. 21:06
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(kanka @ 2009. June 17. - 19:57)
Képzeljétek idén nem jelölték a Teen Choice Awards -ra a sorozatot...rohadt dühös lettem..és tökre nem értem hiszen a 6.évad volt a legizgalmasabb legdrámaibb éve a sorozatnak..rohadt állatok

Ezen én is meglepõdtem. De az olyanok, mint 90210 és (sértõdés ne essék) Gossip Girl persze több kategóriában is jelöltek. Furcsa.
2009. június 17. 21:13
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nincs ebben semmi furcsa,a legjobbakat sosem jelölik.
2009. június 18. 11:18
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
áhh én is nagyon ideges lettem hogy szinte minden kategben a gossip girl van jelölve..nah ja..meg ugyis mindegy mert a twilight nyer meg mindent megint hiába van sok jo jelölt 
Jah..és ma délután 16:30 kor kapcs a viasat 3-ra Dannell Harris-t láthatjátok a Joeyban!!!!
Jah..és ma délután 16:30 kor kapcs a viasat 3-ra Dannell Harris-t láthatjátok a Joeyban!!!!
2009. június 18. 11:24
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet(kanka @ 2009. June 18. - 10:18)
áhh én is nagyon ideges lettem hogy szinte minden kategben a gossip girl van jelölve..nah ja..meg ugyis mindegy mert a twilight nyer meg mindent megint hiába van sok jo jelölt 

Jaja, Danneel befigyelõs
Hát igen, a tinisikerek a jelöltek. Az OTH pedig már "régi" motoros. A GG-t én is szeretem, de azért az, hogy minden kategóriában jelölve van szinte... számomra gáz. Mondjuk nem annyira mint a 90210... ami tényleg elég szánalmasra sikeredett. No mindegy, ez van, bele kell törõdnünk. A Twilightot nem szídom, hiszen szeretem, bár azt kevésbé, mikor egy filmet ennyire népfanatizmussá avanzsálunk.
2009. június 18. 11:24
|
|
|
Idézet(kanka @ 2009. June 18. - 10:18)

Jaja, Danneel befigyelõs
Hát igen, a tinisikerek a jelöltek. Az OTH pedig már "régi" motoros. A GG-t én is szeretem, de azért az, hogy minden kategóriában jelölve van szinte... számomra gáz. Mondjuk nem annyira mint a 90210... ami tényleg elég szánalmasra sikeredett. No mindegy, ez van, bele kell törõdnünk. A Twilightot nem szídom, hiszen szeretem, bár azt kevésbé, mikor egy filmet ennyire népfanatizmussá avanzsálunk.
2009. június 18. 23:46
|
|
kankavisszatérő vendég |
|
Új hirecskék!!!megvan ki játsza haley tesóját a csajszi neve Shantel Vansanten..kiszivárgott pár kép is a 7 évadból.és nathan 6.lett a top 50 tv-s apuka listán..jah és Danneell visszatér a sorozatba..idén mostmár tényleg!!katt be hozzám ha mégtöbbet akartok tudni
2009. június 19. 10:11
|
|
|
Idézet(kanka @ 2009. June 18. - 22:46)
Új hirecskék!!!megvan ki játsza haley tesóját a csajszi neve Shantel Vansanten..kiszivárgott pár kép is a 7 évadból.és nathan 6.lett a top 50 tv-s apuka listán..jah és Danneell visszatér a sorozatba..idén mostmár tényleg!!katt be hozzám ha mégtöbbet akartok tudni

Megnézem mindjárt az oldalad
Shantel szimpatikus lány. Mischa Bartonnal tök jót alakított a t.a.t.u.-s filmben. Nathan persze hogy bekerült az elsõ 10 apukába... hisz olyan cuki. Danneell pedig
2009. június 19. 12:53
|
|
|
Csináltam Quinn Jamesnek azaz Shantellenek adatlapot...
Tudom korai, de nekem már szimpatikus volt 
http://www.sztarlexikon.hu/celeb/shantel_vansanten
2009. június 19. 12:54
|
|
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. June 19. - 11:53)
Egyébként egész nap OTH videókat böngészek a YouTubeon. Király
2009. június 19. 15:03
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Idézet(Brittany20 @ 2009. June 19. - 11:53)
Én meg megcsináltam a Mouth játszó Lee Norrisnak az adatlapját!
2009. június 19. 16:15
|
|
|
Idézet(b0bs0n @ 2009. June 19. - 15:10)
most nézem a 3. évadot (eddig nem volt meg angolul) és kezdem megérteni a BRUCAS hívõket 
Na ugye!
Szerintem a 3. évadba valami iszonyatosan aranyosak együtt. Amit össze - vissza szenvednek egymással. Meg, amit Brooke lemûvel, hogy most akarja, de mégse, és Lucas is, amilyen édesen próbálkozik. Áh... imádom õket
Brucas
2009. június 19. 17:39
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Idézet(b0bs0n @ 2009. June 19. - 15:10)
most nézem a 3. évadot (eddig nem volt meg angolul) és kezdem megérteni a BRUCAS hívõket 
Úgye!
Olyan édesek együtt
Brucas forever
2009. június 21. 22:56
|
|
kankavisszatérő vendég |
|
iigen jo volt Brucas:D de nekem lucas és peyton felhötlen boldogsága is nagyon tetszett a 6.évad elején..na szoval visszatérve.nemrég jutott eszembe.hogy azért a 6.évadban meg az 5.ben is összehoztak egy kis brucast..és öszintészolva csak gratulnálni tudok sophiának és chadnek..egy szép kapcsolat és házasság meg válás után eggyütt dolgozni..meg néha egy-egy romantikus jelenetet esetleg csokot bevállani..hát uhh..meg épp amikor volt lucas és peyton esküvöje a sorozatban mutatták sophia és chad arcát is és épp arra godnolta hogy biztos akarva-akaratlanul eszükbe juthatott a saját esküvöjük.hiszen annyira szép volt.és szerették egymást...szoval jah..én nem biztos hogy megtudnám ezt tenni egy exemmel amit ök..itt látszik hogy nagyszerü emberek és szinészek
2009. június 22. 07:04
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Nagyon igazad van Kanka !!!
Tényleg remek emberek lehetnek ha erre képesek !!
És nagyon jó barátok maradtak , azért ez se sûrû egy elválás után , persze lehetséges de nem mindenki jön így ki egymással egy válás után !!
Tényleg remek emberek lehetnek ha erre képesek !!
És nagyon jó barátok maradtak , azért ez se sûrû egy elválás után , persze lehetséges de nem mindenki jön így ki egymással egy válás után !!
2009. június 22. 17:38
|
JimmyLvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 178 Csatolások: 68 Azonosító: 225 offline
|
Idézet(linus04 @ 2009. June 22. - 09:21)
Tényleg példásan viselkedtek a válás után.
( Hozzátenném hogy én nagyon sajnáltam mikor elváltak. Szerintem szép pár voltak!
)
gyerekek.. ne csinaljatok mar ilyen szirupos marhasagot ebbol. merthogy nem igaz.
Egyreszt az a nagyszeru ember eleg csunyan megcsalta a nejet a szoke milliardos nocskevel, amitol Sophia erthetoen nagyon kiakadt. Igen, bevallalta, hogy profikent csinalja tovabb vele a dolgat, de azert nem egy botranyos jelenet eloallt az evek soran. Pl akadt olyan OTH kep, melyet karomkodva nem volt hajlando alairni, miutan meglatta, Chad mar alairta... akadt olyan is, hogy elkergette a Brucas ajandekokkal tamado rajongokat... tavaly is volt egy emlekezetes jelenet, mikor Brucas fanok letamadtak a szineszeket a repteren, amikor is CMM vigasztalta a zokogo kiscsajt, akit Sophia elhajtott. Szoval egyaltalan nem kezelik valami marha jol. A hatodik evadban mar alig volt kozos jelenetuk.
Konkreten nem birnak egy legterben tartkozkodni tartosan, amit meg is ertek. A hisztis jelenetekbol akadt sok, el is neveztek sajat rajongoi Sophiat Chophyanak a "szeszélyes, változékony" szocskaval es SB nevevel.
2009. június 22. 17:43
|
|
|
Sophia és Chad édesek voltak együtt. De sajnos egyet kell értenem Jimmy-vel. Színészek, az a dolguk, hogy folytassák a szerepüket, és õk ezért kapják a fizetésüket. Én is nagy Brucas fan vagyok, de azért ha megcsalt volna a férjem, akkor Sophia helyébe valószínûleg ugyanígy tettem volna.
Igen, az 5. és 6. évadban azért néha van egy - egy Brucas momentum, a régi szép idõk emlékére, de tényleg nem vitték túlzásba. Valamennyire azért annak örülök, hogy Chad távozott végül (még ha nem is ezért) meg Hil, mintha Brooke-ot írták volna ki a sorozatból.
Sajnos ez az élet. Az pedig a sorozat. És a topic a sorozatról szól, úgyhogy én megmaradok Brucas Fannak
Egyébként meg jön a 7.évad az új karakterekkel, akikre már nagyon kíváncsi vagyok. Fõleg Haley húgára, Quinn-re. Gondolom azért bonyolódni fognak a cselekmények, úgy lenne izgalmas.
Igen, az 5. és 6. évadban azért néha van egy - egy Brucas momentum, a régi szép idõk emlékére, de tényleg nem vitték túlzásba. Valamennyire azért annak örülök, hogy Chad távozott végül (még ha nem is ezért) meg Hil, mintha Brooke-ot írták volna ki a sorozatból.
Sajnos ez az élet. Az pedig a sorozat. És a topic a sorozatról szól, úgyhogy én megmaradok Brucas Fannak
Egyébként meg jön a 7.évad az új karakterekkel, akikre már nagyon kíváncsi vagyok. Fõleg Haley húgára, Quinn-re. Gondolom azért bonyolódni fognak a cselekmények, úgy lenne izgalmas.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: