One Tree Hill / Tuti Gimi (2003-2012)
2008. január 07. 17:48
|
totti111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 48720 offline
|
Naon jók a képek! Úgy várom, hogy lássam már az 5. évadot.
) Meg jó lenne már ha a 4. évad meglenne magyarul is nemcsak feliratosan...Amúgy én úgy sajnálom, hogy Lucas Peytonnel jött össze...jobban szerettem még Brookal volt.
2008. január 15. 02:03
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
Megnéztem az elsõ két részt szerintem nagyon jó lett a folytatás. Lehet persze, de ezt szerintem sokan hozzáteszik majd, hogy a nagy ürességben nem igazán lehet mit nézni, és az ember beéri ezzel is, de ez hülyeség.
Drámai volt nagyon, és lehet emiatt is, de nagyon tetszett. Pár csepp arról, hogy mi történt az elmúlt négy évben, és a valóság. Nem akarok spoilereket írni, de szerintem sokan kitaláltak már pár olyan részt, ami vár ránk.
Szakítások, összejövetelek, nagy sikerek és bukások. És jön még pár karakter szerintem. Na de nem is akarom meg nem is kell ezt tovább ragozni, abbana világban, amiben a narancsvidék, meg az oth is van, nagyon kellettek ezek a részek.
'12 rész összesen, március 18 ig minden héten egy rész! remélem lesznek majd képek is!
Drámai volt nagyon, és lehet emiatt is, de nagyon tetszett. Pár csepp arról, hogy mi történt az elmúlt négy évben, és a valóság. Nem akarok spoilereket írni, de szerintem sokan kitaláltak már pár olyan részt, ami vár ránk.
Szakítások, összejövetelek, nagy sikerek és bukások. És jön még pár karakter szerintem. Na de nem is akarom meg nem is kell ezt tovább ragozni, abbana világban, amiben a narancsvidék, meg az oth is van, nagyon kellettek ezek a részek.
'12 rész összesen, március 18 ig minden héten egy rész! remélem lesznek majd képek is!
2008. január 15. 17:07
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Nekem is bejött, alapszitu mondjuk kicsit extrém (mármint hogy egyesekbõl mi lett 21 éves korukra, de mind1), de összességében véve tetszett.
Sophia meg...
:
...
Sophia meg...
2008. január 15. 17:36
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
Az a baj egyebkent, ha lezet ezt mondani, hogy kiszamithato kicsit a tortenet, marmint erre probaltam utalni korabban is, de most 12 resz van osszesen, es szinte biztos, hogy lesz payton lucas kavaras valamikor, meg azt sem tartom kizartnak, hogy nathan csinal par hulyeseget.
na mindegy, ma este lesz elvileg a harmadik resz, holnap mar nezhetjuk, ha valaki nem birna tovabb!
na mindegy, ma este lesz elvileg a harmadik resz, holnap mar nezhetjuk, ha valaki nem birna tovabb!
2008. január 15. 17:42
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(salieri @ 2008. January 15. - 17:36)
szinte biztos, hogy lesz payton lucas kavaras valamikor
Nagyon díjaznám, ha ezt végre kihagynák egy évadból, de úgyse fogják.
Amúgy a kiskölök (Jamie) jó választás volt.
2008. január 15. 19:15
|
|
cinderella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.22. Hozzászólás: 703 Csatolások: 2425 Azonosító: 5526 offline
|
Jaj a Jamie-t alakító kissrác annyira imádnivaló.
2008. január 23. 20:51
|
|
Andeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.28. Hozzászólás: 443 Csatolások: 2948 Azonosító: 42308 offline
|
..
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.