Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a Fény Nővérei most szerepeltek-e utoljára, legalábbis így komolyabban. Illetve Vernával vajon mi lehet? Nem hiszem, hogy csak úgy visszament a Perdition után a palotába, talán ő megúszta, hogy elveszítse a varázserejét és később még visszatér, én nagyon bírtam.
Legend of the Seeker / A hős legendája (2008–2010)
2010. március 28. 11:00
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Szerintem rendben volt. Ami tényleg új volt benne, azt jól megcsinálták, érdekes volt. Az alapján, amiket olvastam a fináléról, azaz a hátralévő részekről, én nagy dolgokat várok tőle.
Nem hiszem, hogy überelni tudják mondjuk a DS9 7. évad hasonló sorozatát, de majd meglátjuk.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a Fény Nővérei most szerepeltek-e utoljára, legalábbis így komolyabban. Illetve Vernával vajon mi lehet? Nem hiszem, hogy csak úgy visszament a Perdition után a palotába, talán ő megúszta, hogy elveszítse a varázserejét és később még visszatér, én nagyon bírtam.
2010. március 28. 16:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nem volt ez rossz rész, sokat dumáltak benne
Hiányzott belőle a fájgt. Mondjuk a végén, az nagyon jó volt, mikor Darken Rahl 'kitört' az Alvilágból, a Teremtő(?) meg bezárta a szakadékot. Persze az is ütött, mikor Cara megtalálta a csávót
Nem tudom, hogy láttátok-e már a Bajos csajokat, ha nem akkor nézzétek meg, mert jó kis vígjáték
-> Ezen behaltam:
Nem tudom, hogy láttátok-e már a Bajos csajokat, ha nem akkor nézzétek meg, mert jó kis vígjáték
2010. március 30. 16:55
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.03.30. 03:50)
Az első persona, amit csináltam.
1024x768-as felbontáshoz ajánlott.
Hú, ez nagyon jó lett! Köszi
Egyébként hogy kell csinálni?
2010. március 30. 17:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A lényeg, hogy kell egy 3000x200 pixel nagyságú kép felülre és egy 3000x100 méretű alulra. A finomhangolásokat (betűk színe pl.) és magát a Persona-t megnézheted publikálás előtt, ha a beállításoknál engedélyezed az egyéni Persona-t. Én azzal vacakoltam, hogy pont úgy legyen egymás mellett a három kép, hogy jól látszódjon 1024-ben és Cara szemét is látni lehessen.
Böngésztem egy kicsit a deviantART oldalon és találtam pár nagyszerű Cara képet, de majd keresek a többiekről is.
(Az elsőt "finomítottam", hátha használni akarja valaki.)
Böngésztem egy kicsit a deviantART oldalon és találtam pár nagyszerű Cara képet, de majd keresek a többiekről is.
1 felhasználónak tetszik:
brylyn1979
2010. március 31. 22:14
|
|
|
SPOILEREK!!!
Szóval, nem tudom már, mit kezdjek magammal, annyira várom a következő epizódokat, elkezdtem spoilereket olvasgatni, pedig általában messzire elkerülöm őket.
A következő részekben erre lehet számítani (angol idézetek Ken Billertől):
2x16 Desecrated: "We're going to see some creatures we haven't seen before in episode 16. It's kind of a seeker twist on a classic creature."
Ugyebár ez az a rész, ahol Kahlan és Cara lesznek összezárva a kriptában, míg Richard valami nemesekkel lesz elfoglalva (talán az ökév a kripta?). Az egyik új szörny a neve "Nygaax Man" és kötszereket is emlegetnek vele kapcsolatban. Egy múmia-szerű lény lesz vajon? A könyvekben nem szerepelt. NAGY SPOILER: Lehet, hogy Cara vagy Kahlan találja meg a követ a kriptában, amit keresnek? Én Cara-nak szurkolok.
/NAGY SPOILER
2x17 Vengeance: "We're doing a really cool episode called Vengeance, which is going to reveal a lot of the dark secrets of Zedd's youth. So we'll be seeing Gabriel Mann back playing young Zedd. Also, that episode will star John Rhys-Davies. He plays a character named Horace who claims to know the secret to Richard's success."
Ez is nagyszerűen hangzik.
2x18 Walter: Ebben Darken Rahl kap nagyobb szerepet és valamilyen szélhámosként fog feltűni.
NAGY SPOILER!
"And in the last four episodes we will be paying off the quest that was set up in episode one: the tear in the veil. Richard and Kahlan and Cara and Zedd are going to be fighting an ever widening threat as the world begins to come to an end. They will find the stone of tears. The question is will they be able to get it to where they need it in time? And during the conclusion of the season they will find themselves with some very unlikely adversaries as well as some very unlikely allies. It's going to be big. It's going to be awesome."
/NAGY SPOILER
Bridget a fináléról: "Guys, u are gonna go nuts over our last ep."
További erősen spoileres infók: http://www.facebook.com/photos.php?id=100316334806
Szóval, nem tudom már, mit kezdjek magammal, annyira várom a következő epizódokat, elkezdtem spoilereket olvasgatni, pedig általában messzire elkerülöm őket.
2x16 Desecrated: "We're going to see some creatures we haven't seen before in episode 16. It's kind of a seeker twist on a classic creature."
Ugyebár ez az a rész, ahol Kahlan és Cara lesznek összezárva a kriptában, míg Richard valami nemesekkel lesz elfoglalva (talán az ökév a kripta?). Az egyik új szörny a neve "Nygaax Man" és kötszereket is emlegetnek vele kapcsolatban. Egy múmia-szerű lény lesz vajon? A könyvekben nem szerepelt. NAGY SPOILER: Lehet, hogy Cara vagy Kahlan találja meg a követ a kriptában, amit keresnek? Én Cara-nak szurkolok.
2x17 Vengeance: "We're doing a really cool episode called Vengeance, which is going to reveal a lot of the dark secrets of Zedd's youth. So we'll be seeing Gabriel Mann back playing young Zedd. Also, that episode will star John Rhys-Davies. He plays a character named Horace who claims to know the secret to Richard's success."
Ez is nagyszerűen hangzik.
2x18 Walter: Ebben Darken Rahl kap nagyobb szerepet és valamilyen szélhámosként fog feltűni.
NAGY SPOILER!
"And in the last four episodes we will be paying off the quest that was set up in episode one: the tear in the veil. Richard and Kahlan and Cara and Zedd are going to be fighting an ever widening threat as the world begins to come to an end. They will find the stone of tears. The question is will they be able to get it to where they need it in time? And during the conclusion of the season they will find themselves with some very unlikely adversaries as well as some very unlikely allies. It's going to be big. It's going to be awesome."
/NAGY SPOILER
Bridget a fináléról: "Guys, u are gonna go nuts over our last ep."
További erősen spoileres infók: http://www.facebook.com/photos.php?id=100316334806
2010. április 01. 11:43
|
|
|
A Facebookos cuccokat még nem olvastam el, de most belenéztem a 17-es és 20-as részbe. És, hát, izé...
Utóbbi úgy tűnik, újabb lehetőséget ad Tabrettnek, hogy megcsillogtassa a tudását.
SPOILER!!! Az új Mord-Sith pedig azt hiszem, Katrina Law lesz a Spartacus sorozatból.
SPOILER!!! Az új Mord-Sith pedig azt hiszem, Katrina Law lesz a Spartacus sorozatból.
2010. április 01. 22:00
|
|
Christo |
|
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 21:58)
Elvesztettem a LOTS szüzességemet.
Hú, hát nagyon tetszett. Imádom az ilyen filmeket. Szereztetek egy új fant

Örülünk, hogy bővültünk egy taggal
2010. április 01. 22:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.04.01. 22:00)
Örülünk, hogy bővültünk egy taggal
Gyorsan hozd be a hátrányt, mert a 2. évad kick-ass... 
2010. április 02. 05:24
|
|
|
Van a CSS fórum, ott túlnyomó többségben lányok vannak, ott én érzem erős kisebbségben magamat.
Főleg mikor Kahlan és Richard kapcsolatát boncolgatják oldalakon át, meg a hajukkal vannak elfoglalva.
Kicsit még utánaolvastam a 20. epizódnak, mit írnak még róla és SPOILER!!! a könyvekben Darken Rahl rendszeresen megerőszakolta a Mord-Sitheket, köztük Cara-t is (még egy ok, hogy lehessen utálni) és ha gyerek lett a dologból, akkor őket elvette az anyáktól és onnan nem lehet tudni, mi lett velük, bár általában megölte őket. Nem tudni, Cara fia tényleg él-e vagy csak ez az új MS ezt akarja kihasználni, hogy elcsalja Cara-t a többiektől és újra megtörje, hogy olyan MS legyen belőle, mint korábban volt. Mindenesetre elég durva epizód lesz Cara-nak. És azt mondják, a többieknek is kijut azért a "jóból" a hátralévő részekben. Én már nem igazán merek több spoilert olvasni, így is elég sokat tudtam már meg.
A végére egy promó atomiclava-tól (Mike Sussman is látta és kirakta a saját twitter oldalára
).
Kicsit még utánaolvastam a 20. epizódnak, mit írnak még róla és SPOILER!!! a könyvekben Darken Rahl rendszeresen megerőszakolta a Mord-Sitheket, köztük Cara-t is (még egy ok, hogy lehessen utálni) és ha gyerek lett a dologból, akkor őket elvette az anyáktól és onnan nem lehet tudni, mi lett velük, bár általában megölte őket. Nem tudni, Cara fia tényleg él-e vagy csak ez az új MS ezt akarja kihasználni, hogy elcsalja Cara-t a többiektől és újra megtörje, hogy olyan MS legyen belőle, mint korábban volt. Mindenesetre elég durva epizód lesz Cara-nak. És azt mondják, a többieknek is kijut azért a "jóból" a hátralévő részekben. Én már nem igazán merek több spoilert olvasni, így is elég sokat tudtam már meg.
A végére egy promó atomiclava-tól (Mike Sussman is látta és kirakta a saját twitter oldalára
2010. április 02. 09:19
|
|
|
http://www.facebook.com/LegendoftheSeeker
Szóval, a jövő héttől nincs ismétlés, egymás után jönnek a jobbnál jobb epizódok.
Idézet
In one week, seven all-new episodes in a row begin, leading to the epic Season Finale.
2010. április 02. 20:15
Idézet (Bessie @ 2010.04.01. 21:58)
Elvesztettem a LOTS szüzességemet.

Én is nemrég kezdtem el nézni, de már teljesen rákattantam!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.