Na igen, Cara az "epic eyeroll" nagymestere.

Linkeltem korábban deej oldalát, ott található a Cracky Recap széria, nagyon jókat lehet rajta röhögni és mindig van egy rakás gif is a képek közt.

Carát én is nagyon sajnáltam (mikor épp nem a szokásos cinikus beszólásait mondta vagy nemes egyszerûséggel péppé verte a rosszfiúkat), ahogy írtam, Tab kiváló alakítást nyújtott. Szerintem jobb színésznõ, mint Bridget. De a sminkesek is dicséretet érdemelnek, a torok elnyisszantás és Cara "zombi" arca is szuper lett. Egy horror filmben is megállta volna a helyét, elég ijesztõre és gonoszra sikeredett.

Az egyik legjobb pillanat az volt szerintem, mikor felébredt az alvilágban és miután gyorsan rájött, hogy hol van, egybõl kiáltott, hogy: "Rahl!" Semmi Lord vagy akármi, király volt.

A szomorúbb vagy érzelmesebb részekrõl nem is beszélve... Tabrett:

Ja, és még valami. A szkennelt képek közt van a Sci Fi magazin, amiben Tab beszélt és ott elmondta, hogy bár neki is tetszik a csizma, amit viselnie kell, az erdõben való futkározást eléggé megnehezíti és elég sokszor átesik valamin.

Már mondják is a stábtagok, mikor meglátnak egy nehezebb terepet, hogy "
na, azon Tab biztosan át fog esni".

Így a legutóbbi részben néha önkéntelenül is elmosolyodtam néha, mikor épp szaladva közlekedett. Kíváncsi vagyok, hány horzsolást szedett össze szegény.

Az egyik kaszkadõr/extra (Vanessa) is írt errõl a twitterén: "On set yesterday 2 C all my Sister of the Dark Stuntie Girls Workin It! Tab had a twisted ankle &still kicks ass &takes names! Shes Awesome!"

Itt épp lazítanak egy kicsit:
http://twitpic.com/13tvax 
Ó, és most nézem, itt is van magyar kapcsolat, az egyik kaszkadõr magyar származású.

Erika Takács.