Legend of the Seeker / A hős legendája (2008–2010)
2010. január 24. 22:46
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
Thanx for all the adds Christo! U rock.
2010. január 30. 17:55
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
Excellent. Thanx!
2010. február 04. 03:48
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Most õszintén, Cara-nak vannak a legjobb dumái vagy Cara-nak vannak a legjobb dumái?
Most olvasom a Cracky Recap-ot, szokás szerint fetrengve a röhögéstõl és ott is említik ezt: "Why are we discussing the weather?"
Meg lehetne még sorolni, Cara a legjobb dolog, ami a LOTS-rel történt. 
Remélem, valami ügyes, vagy mit érdekel engem, bármilyen módszerrel visszahozzák Cara-t az alvilágból a 2x12-ben vagy a következõ részben. Kivéve, ha átteszik mondjuk az HBO-ra a sorozatot, mert akkor maradhat néhány epizódot.
[youtube=Kahlan?
]DNv1gT8_Ty0[/youtube]
Remélem, valami ügyes, vagy mit érdekel engem, bármilyen módszerrel visszahozzák Cara-t az alvilágból a 2x12-ben vagy a következõ részben. Kivéve, ha átteszik mondjuk az HBO-ra a sorozatot, mert akkor maradhat néhány epizódot.
[youtube=Kahlan?
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. február 04. 18:05
|
|
boocherhix |
|
I'm not sure why Kahlan switched to this new outfit all of a sudden, but I rather like it.
2010. február 04. 19:11
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 offline
|
Nos a The Sword of Truth novellákban Cara karaktere nagyon népszerû volt.
Bár a rendezõ is mondta hogy nem fogja lépésrõl lépésre követni a könyvet. Aki olvasta az láthatja a különbségeket.
Úgy tudom Tabrett-nek 6 éves szerzõdése van, bár ez nincs megerõsítve.
Cara szövege tényleg nagyon jó. Emlékszem a 2x02 részben a srác fûlébe súgja hogy mit mûvelne vele az ágyba, az meg rögtön elmond neki mindent.
De a legjobb ami tetszett az a 2x06 volt. Hozza a nyúlakat erre kiderül hogy az emberek nem esznek meg olyat amit megöltek.
Erre Cara : - Igazából az út mellet találtam õket, ahol természetes és békés haláluk volt.
Bár a rendezõ is mondta hogy nem fogja lépésrõl lépésre követni a könyvet. Aki olvasta az láthatja a különbségeket.
Cara szövege tényleg nagyon jó. Emlékszem a 2x02 részben a srác fûlébe súgja hogy mit mûvelne vele az ágyba, az meg rögtön elmond neki mindent.
De a legjobb ami tetszett az a 2x06 volt. Hozza a nyúlakat erre kiderül hogy az emberek nem esznek meg olyat amit megöltek.
Erre Cara : - Igazából az út mellet találtam õket, ahol természetes és békés haláluk volt.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. február 05. 13:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Sxsyew @ 2010. February 4. - 19:11)
Szuper.
Kíváncsi is lettem, mit súghatott neki.
Annál a jelenetnél én is azt hittem, lefordulok a szélbõl.
Egyébként most néztem, hogy ezen a héten nem lesz új rész.
2010. február 05. 17:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Ahha, általában az epizódok végén van elõzetes, de most én is néztem, hogy mi van, ismétlés lesz?
Az a rész lesz, mikor Richardot megkonfesszálja az a kiscsaj...
2010. február 06. 12:32
|
|
|
Ha valaki még nem ismerné, ezen az oldalon lehet olvasni a Cracky Recap címre hallgató összefoglalót/elemzést az aktuális LOTS részekrõl deej-tõl.
Egy figyelmeztetést azért leírnék: nem ajánlott olvasás közben étel vagy ital fogyasztása, mert könnyen a billentyûzeten vagy a monitoron köthet ki. 
A legutóbbi epizódnál pedig leírt egy nagy igazságot: "Anything you can do, Cara can do better."
A legutóbbi epizódnál pedig leírt egy nagy igazságot: "Anything you can do, Cara can do better."
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.