2x18 MQ képek.
1.) Walter, Darken Rahl szerencsétlen hasonmása Mika-val, a szolgalánnyal utazik. (Walter, Darken Rahl's hapless double, travels with the slave girl Mika.)
2.) Karddal a kezében, Richard csatlakozik társaihoz, hogy visszaszerezzék az ellopott tekercset. (Sword at the ready, Richard joins his companions to recover a stolen scroll.)
3.) Cara és Zedd beszáll a kemény csatába. (Cara and Zedd step into a fierce battle.)
4.) Zedd kérdőre vonja Darkan Rahl hasonmását és társát, Mika-t.(Zedd confronts Darken Rahl's double, Walter, and his companion, Mika.)
5.) Richard és Zedd közelebb került ahhoz, hogy visszaszerezzenek egy ellopott tekercset, Tyra nővérrel és Cara-val együtt. (Richard and Zedd are closer to recovering a stolen scroll with Sister Tyra and Cara.)
Legend of the Seeker / A hős legendája (2008–2010)
2010. április 21. 15:20
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.04.20. 17:21)
Necros, meghaltam az avatarodon... 
jaja én is már vagy egy órája azon röhögök xD egyébként én is most fejeztem be a 17. részt *.* Cara(LL)
2010. április 21. 17:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Az ikonja úgy látom közkedvelt lett.
Egyébként ezzel lehet, hogy egyedül vagyok, de nagyon bírom Craig Parkert. Régen is csíptem a Lord of the Rings részeiben (bár nem sokat szerepelt), de most...
Egyébként ezzel lehet, hogy egyedül vagyok, de nagyon bírom Craig Parkert. Régen is csíptem a Lord of the Rings részeiben (bár nem sokat szerepelt), de most...
2010. április 21. 17:12
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.04.21. 17:00)

Nem vagy vele egyedül.
2010. április 21. 17:27
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Necros @ 2010.04.21. 17:12)
Nem vagy vele egyedül.
Szerintem kiváló Darken Rahl szerepében, jó, hogy a következő részben is sokat fog szerepelni. 
Egyetértek veled. Amúgy nem tudom, ti hogy voltatok vele, de az első részeknél csak lestem, hogy ez a pasi mitől lenne gonosz? Mert jó, tudom gonosz, és voltak húzásai, de nem olyan pszichopatán gonosz.
Nem tudom értitek-e mire akartam célozni...
2010. április 21. 18:38
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
Bessie: hát ja inkább hataloméhes mint gonosz
de amúgy szerintem is nagyon jó színész
Necros: ez az animáció nekem nagyon kellett xD köszi érte
de ugye hogy az volt a legjobb rész?
szavakkal nem is lehet kifejezni
Necros: ez az animáció nekem nagyon kellett xD köszi érte
2010. április 21. 19:11
|
|
BessieJung Kook |
|
Az első évadban, mikor Jenssennek, Richard hugának amnéziája volt, miket összehordott.
Zseniális volt.
Viszont amit a macskával művelt kinyírtam volna.
Viszont amit a macskával művelt kinyírtam volna.
2010. április 21. 19:47
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Necros @ 2010.04.21. 19:40)
A macsekot én is sajnáltam,
de jó pillanat volt neki gonoszként.
Hirtelen csak ezt a gifet találtam vele:

Hirtelen csak ezt a gifet találtam vele:
2010. április 23. 16:12
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
2x19 Extinction
Tehát Darken Rahl megfejti egy ősi tekercs titkát (gondolom, azét amelyik a 17. részben volt) és emiatt Richard-nek szövetkeznie kell vele. Kíváncsi vagyok, mi lehet DR szándéka, biztos nem a csupa jósággal teli szíve miatt segít.
Lusta vagyok visszaolvasni, nem tudom, volt már-e ez a videó, de a biztonság kedvéért belinkelem, hivatalos zenés klip, a 11-ik részig vannak benne jelenetek.
OFF: Ezt sem tudom, láttátok-e már, de Tab annyira aranyos, hogy elolvadok: Mr Right
Idézet
Richard is forced to team up with his resurrected brother when Darken Rahl deciphers the secrets hidden in an ancient scroll.
The risen Darken Rahl risks the Keeper's wrath by discovering the secrets of an ancient scroll, a development that forces the Seeker into an uneasy alliance with his evil brother.
The risen Darken Rahl risks the Keeper's wrath by discovering the secrets of an ancient scroll, a development that forces the Seeker into an uneasy alliance with his evil brother.
Tehát Darken Rahl megfejti egy ősi tekercs titkát (gondolom, azét amelyik a 17. részben volt) és emiatt Richard-nek szövetkeznie kell vele. Kíváncsi vagyok, mi lehet DR szándéka, biztos nem a csupa jósággal teli szíve miatt segít.
Lusta vagyok visszaolvasni, nem tudom, volt már-e ez a videó, de a biztonság kedvéért belinkelem, hivatalos zenés klip, a 11-ik részig vannak benne jelenetek.
OFF: Ezt sem tudom, láttátok-e már, de Tab annyira aranyos, hogy elolvadok: Mr Right
2010. április 24. 07:12
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
Great adds Necros!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: