Starity

Legend of the Seeker / A hős legendája (2008–2010)

27 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. április 03. 03:32 #181
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
2x16 Desecrated
Idézet
The lives of Kahlan, Zedd and Cara hang in the balance when the Seeker stands between a group of villagers marked for death and the dark magic of a walking weapon of vengeance.

Hm, jól hangzik. cool.gif
2010. április 03. 09:59 #182
Necros
Necros
Cara is my Mistress

2x17 - Vengeance

Idézet
Zedd and his brother unite on a quest to avenge their father's murder; a stranger who befriends Richard sends him and Zedd on a collision course with the past -- and each other.

Ez se lesz rossz. cool.gif
2010. április 04. 04:22 #183
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Nem a legjobb minőség, de:

Úgy tűnik, szórakoztatóan fog indulni, aztán nagyon komolyra fordul. Cara pedig gyönyörű... heart.gif De persze lehet, hogy csalóka a trailer, nem ez lenne az első alkalom. smileeee.gif

Kamerával felvett, de kicsit élesebb képpel: http://www.youtube.com/watch?v=bUU0LnmSoec
2010. április 04. 19:57 #184
Necros
Necros
Cara is my Mistress

További SPOILEREK! Ken Biller árult el egy kicsit többet a hátralévő részekről:

2x16: In DESECRATED we'll run into a cool new creature, "It's a Seeker twist on a classic creature. That's very, very scary. And Richard is put in a very difficult moral dilema, where in order to save Kahlan and Cara, he's told he'll have to kill five innocent men."
Hm, tényleg komolyra fordul a dolog. cool.gif

2x17: Then in VENGANCE, we'll return to Zedd's youth to lear some shocking and dark secrets that he's been keeping. Gabriel man return and Jonh Rhys Davies guest star as a misterious man claming to hold the key to Richard's quest.

2x18: And in WALTER we get a double dose of Craig Parker in a stand-alone adventure.

"The last four episodes are going to be a really compelling and satisfying epic payoff to the quest that was set up at the very beginning of the season to the various conflicting prophecies that we have heard abour Richard's fate. The Seeker and the Mother Confessor will, in fact, find the Stone of tears.
The question is, will they be able to get it where it needs to be in time to stop the Keeper from achieving his ultimate victory? They are going to find themselves with some very unlikely adversaries, as well as some very unlikely allies", says Biller.
"And maybe there might be a wedding (laughs)"

A végére még ezt muszáj, valaki észrevette ezt a kapcsolatot Cara és Kahlan között. A 2x14-ben is volt egy ilyesmi pillanat, mikor egymás mellett aludtak egyforma pózban, a 2x16-ban pedig egymás kezét fogják majd a földön heverve (vagy legalábbis nyúlnak egymás felé). biggrin.gif
2010. április 05. 21:04 #185
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Épp most találtam ezt a gyöngyszemet:
_nevet.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_l0cbfjYNS41qb1q3jo1_500.png

2010. április 06. 03:10 #186
Necros
Necros
Cara is my Mistress

w00t.gif Új promó képek! biggrin.gif

2x16 Desecrated

1. Richard, Kahlan és Zedd találkozik Anders herceggel, aki a vendéglátójuk Dunshire-ben.
2. Richard, Kahlan és Cara a Kereső születésnapi ünnepségén.
3. Richard és Kahlan a Kereső születésnapi ünnepségén.
4. Erik és apja, Anders herceg Dunshire városában.
5. Cara és Kahlan, mint foglyok.
6. A csapdába esett Cara keresi a kiutat.
7. Cara és Kahlan megküzd egymással egy halálos játszmában a túlélésért. ohmy.gif
8. Richard kétségbeesetten keresi barátait.

+1 a 2x17 Vengeance-ből.
2010. április 06. 04:23 #187
boocherhix
boocherhix
Hozzászólás: 878
Csatolások: 1749
Azonosító: 5276
Haha, stand up Cara.

Does anyone know why Kahlan doesn't really wear her white outfit anymore?
2010. április 06. 05:49 #188
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Az egyik fórumon felvetették, hogy a képen, ahol úgy tűnik, tényleg harcolnak egymással, valóban arról lehet szó, hogy Cara fel akarja magát áldozni, hogy Kahlannek több levegő maradjon, de ő ezt nem akarja. Persze ez csak egy tipp, de nekem jobban tetszene, mintha valóban egymásnak esnének.

Idézet (boocherhix @ 2010.04.06. 04:23)
Haha, stand up Cara.

If they'd really have to fight to the death, my money would be on Cara. cool.gif biggrin.gif
You can read the descriptions in English at the official site, if you want to. smileeee.gif
And like I said above, on an other forum someone mentioned that maybe they aren't really fighting because maybe Cara wants to sacrifice herself, so Kahlan can breath a bit longer but she won't allow her to do that. It's just a tip but I'd like it more than a real fight.
Idézet (boocherhix @ 2010.04.06. 04:23)
Does anyone know why Kahlan doesn't really wear her white outfit anymore?

The dress is not gone, she is still wearing it every now and then when it's official Mother Confessor business, otherwise she is in the new outfit. Bridget said that she wanted Kahlan to look more like a warrior and it's easier to fight in too, and that shows, I think, she can do more stuff in this, not just the same old "dance moves" with the daggers. And basically, it's almost the same that she wore under the white dress.
2010. április 06. 18:03 #189
boocherhix
boocherhix
Okay thanx for the info about Kahlan. I thought it might had had something to do with that.

Perhaps I should have said "Haha, comedian Cara." I was referring to that pic, not the fight pic. smileeee.gif
2010. április 06. 18:07 #190
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
"dance moves with the daggers..."

_nevet.gif
2010. április 06. 20:22 #191
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet (boocherhix @ 2010.04.06. 18:03)
Perhaps I should have said "Haha, comedian Cara." I was referring to that pic, not the fight pic. smileeee.gif

blush.gif Oops, my bad. biggrin.gif

Idézet (Christo @ 2010.04.06. 18:07)
"dance moves with the daggers..."
_nevet.gif

biggrin.gif Ezeket már láttad? Forging The Sword - Crafting a Legend (Part 1) - Part 2. Itt említik Bridget táncos hátterét. smileeee.gif Egyébként elég sok dolgot stúdióban vesznek fel, alaposan meglepődtem, mikor először láttam ezt. Elismerésem a stábnak, kiváló munkát végeznek!

Egy gif lrbcn-től:
http://i39.tinypic.com/if3bqe.jpg w00t.gif wub2.gif heart.gif biggrin.gif

Illetve egy újabb ötlet, miért harcol Cara és Kahlan, StarSpank-től. laugh.gif Ez sem rossz. rohog.gif
2010. április 06. 20:47 #192
Sxsyew
Sxsyew
visszatérő vendég
Hozzászólás: 252
Csatolások: 1819
Azonosító: 37890
Az a gif nagyon jó! thumbsup.gif
2010. április 06. 20:49 #193
Christo
Christo

Hát én mint csaj, most mit mondhatnék... rohog.gif
Annyira nem jön be, de a Supnat topicban meg a srácok tűrnek, úgyhogy nem jár a szám... rohog.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. április 06. 20:56 #194
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Pedig a LiveJournal oldalon sok hölgyrajongó kezdte megkérdőjelezni a sorozat nézése miatt azt, hogy melyik nemhez vonzódik, legalábbis a hozzászólások alapján. rohog.gif De akkor téged még nem sikerült megtéríteni ezek szerint. biggrin.gif
2010. április 06. 21:05 #195
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
reklamalo.gif A fenébe, kár volt elolvasni a spoilereket. Most sík ideg vagyok, hogy még nem jutottam el idáig. mellow.gif
Én meg Richard-ot lamúrozom. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. április 06. 21:08 #196
Christo
Christo

Idézet (Necros @ 2010.04.06. 20:56)
Pedig a LiveJournal oldalon sok hölgyrajongó kezdte megkérdőjelezni a sorozat nézése miatt azt, hogy melyik nemhez vonzódik, legalábbis a hozzászólások alapján. rohog.gif De akkor téged még nem sikerült megtéríteni ezek szerint. biggrin.gif

Nem tennék elhamarkodott kijelentéseket, de azért Tabrett... rohog.gif ...szóval igen... laugh.gif wub.gif
De én nem kérdőjelezek meg semmit cool.gif
2010. április 08. 16:16 #197
Necros
Necros
Cara is my Mistress

2x16 Desecrated HQ cool.gif Tab... heart.gif
2010. április 08. 19:10 #198
boocherhix
boocherhix
Thanx Necros!
2010. április 11. 03:25 #199
Necros
Necros
Cara is my Mistress

2x16 Desecrated SPOILEREK!!!

Piszok jó epizód volt, minden percét imádtam! cool.gif

Idézet
Cara: It's a good thing Mord'Sith are used to torture, because that's exactly what eating this stew would be.
Richard: Well, maybe Zedd and Kahlan will find some mushrooms.
Cara: It's gonna take more than mushrooms to save this.

LOL, most Cara panaszkodhatott, hogy Richard a béna szakács. rohog.gif

Idézet
Kahlan: We couldn't celebrate with that aweful meal now, could we?
Richard: Were you in on this too?
Cara: I suggested we celebrate your birthday the Mord'Sith way.
Richard: I didn't think Mord'Sith celebrated birthdays.
Cara: We don't.

biggrin.gif

Bridget dublőre, Dayna is ott volt a táncoló emberek közt smileeee.gif

Idézet
Zedd: Care to join them?
Cara: I'd rather fight gars.

A Princess után meg tudom érteni. biggrin.gif

Nagyon bírtam, hogy Cara-nak semmi kedve nem volt ehhez az egészhez és csak a többiek unszolására ment fel a színpadra. Meg ahogy felment... rohog.gif

Idézet
Cara: You were right, this party is lots of fun.

Hehe. rohog.gif

Idézet
Cara: You were right.
Kahlan: About what?
Cara: You once told me that it's a hard world, that we don't get many chances to tell people how much they mean to us. There's no one a Mord'Sith should hate more than a Confessor. I was trained to hate you. But I don't. And I don't wanna die without you knowing, that I consider you to be, my friend.
Kahlan: I think of you as a friend too.

wub.gif Számomra ez volt az egyik legjobb jelenet az egész sorozatból! Már épp kezdett könnybe lábadni a szemem, mikor Kahlan megölelte Cara-t, akkor elkezdtem röhögni, annyira kényelmetlenül nézett Cara, biggrin.gif aztán mikor ő is rátette Kahlan-re a kezét, kezdett bepárásodni megint a szemem... smileeee.gif Ó Cara, imádlak! heart.gif

Aztán persze jön egy kis bunyó köztük, amit Cara nyer meg. biggrin.gif Nagyon szeretem látni, hogy Cara így élvezi a harcokat. cool.gif Legalább ő is szórakozott a "parti" alatt. laugh.gif És tényleg fogták egymás kezét a végén! w00t.gif wub.gif

Idézet
Kahlan: You were wrong before, back in the tomb. Your life is just as important as mine is. If it weren't for you, we wouldn't have been able to free Zedd from the Nygax.
Cara: About what I said back in the tomb...
Kahlan: Yeah, it really meant a lot to me.
Cara: Forget I said it, I was delirious from the lack of air.
Richard: Is she alright?
Kahlan: She is, Cara.

Úgy tűnik, Kahlan egy kicsit "túl sok" lett már Cara-nak. biggrin.gif Engem ez a jelenet a Light-ra emlékeztetett, mikor "elbúcsúzott" Richard-től.

Ok, szóval befejeztem a rajongást, vissza az epizódhoz. Szép jelenetek voltak Kahlan és Richard közt, az alapfelállás mégsem volt idióta, sőt, egy nagyon érdekes történet kerekedett ki belőle. A Keresőnek is voltak ügyes húzásai, szerintem a múmiát is jól dobták fel, bár a speciális effektek most nem voltak annyira jók, mint általában.

A 2x17-es, a Vengeance is kiváló epizódnak néz ki! cool.gif John Rhys-Davies fantasztikus színész, nagyon várom ezt a részt is. smokin.gif Ráadásul Panis Rahl lenne az tényleg? Hoppácska. smileeee.gif

És emlékeztek még arra a videóra, amit a kaszkadőrökről belinkeltem korábban? smileeee.gif
2010. április 11. 10:19 #200
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Vanessa Cater, az egyik kaszkadőr ezt írta 3 órája:
Idézet
Only LOTS info I got today at the meeting was they are still holding the studios incase season 3 is a go... Still Waiting & Hoping!

Bízzunk a legjobbakban!

Másik dolog, ami még nagyon tetszett, hogy mennyi visszautalás volt a korábbi epizódokra:
- Cara fikázta Richard főztjét (a Princess-ben Zedd tette ugyanezt Cara-val, tehát nem Richard, de ő csak ült ott és vigyorgott, nem védte meg, tehát megérdemelte, amit kapott tongue.gif biggrin.gif)
- Zedd megkérdezte Cara-t, akar-e táncolni (szintén a Princess-ből)*
- a herceg megemlíti, hogy Zedd csak a Keresőt menekítette ki a városból, mikor a többi újszülöttet legyilkoltatta Darken Rahl
- Cara megismétli, amit Kahlan mondott neki a Perdition-ben
- a jelenet, ahol Cara "visszavonja", amit Kahlan-nek mondott a kriptában - ez szerintem nagyon hasonlított arra, mikor a Light-ban "elbúcsúzott" Richard-tól.
Most ennyire emlékszek.

*: De jó lett volna, ha Richard utasítja Cara-t, hogy ő is táncoljon, láthattuk volna, ahogy össze-vissza botladozik. laugh.gif Aztán meg azt egy későbbi epizódban, ahogy visszavág neki valami tréfával. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
27 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok